Oblíbené

Vyzkoušejte mě – jsem sójové mléko

leaf image

Sója je zajímavou plodinou. Obsahuje vysoký podíl bílkovin. Pro naše tělo jsou nejcennější kvalitní aminokyseliny, dále pak vláknina, vitamíny řady B a minerály (vápník, fosfor, hořčík). Vysoká výživová hodnota sóji předurčuje tuto plodinu k přípravě velkého množství produktů. Zejména v asijské kuchyni se hojně používají sójové omáčky (tamari, teriyaki, shoyu), sójové mléko, tempeh, tofu, sójový olej, natto, sójová mouka a další. I u nás se už tyto výrobky používají docela často. Podívejme se dnes na sójové mléko.

Článek Druhy mouky a jejich používání III. Bezlepkové mouky
Druhy mouky a jejich používání III. Bezlepkové mouky

V poslední době se objevuje na trhu neuvěřitelné množství mouky. Špaldová, žitná, celozrnná, bezlepková a spousty dalšíc..

ČÍST
Článek Dýňový Halloween
Dýňový Halloween

Halloween neboli svátek Všech svatých, je anglosaský lidový svátek pocházející z Irska, se slaví 31. října především v U..

ČÍST

Produkty z článku:

Bez laktózy
Bio produkty
1000 g
Isola BIO Sojový nápoj přírodní 1 l
Isola BIO Sojový nápoj přírodní 1 l

59 Kč