Vyzkoušejte mě – jsem sójové mléko

leaf image

Sója je zajímavou plodinou. Obsahuje vysoký podíl bílkovin. Pro naše tělo jsou nejcennější kvalitní aminokyseliny, dále pak vláknina, vitamíny řady B a minerály (vápník, fosfor, hořčík). Vysoká výživová hodnota sóji předurčuje tuto plodinu k přípravě velkého množství produktů. Zejména v asijské kuchyni se hojně používají sójové omáčky (tamari, teriyaki, shoyu), sójové mléko, tempeh, tofu, sójový olej, natto, sójová mouka a další. I u nás se už tyto výrobky používají docela často. Podívejme se dnes na sójové mléko.

Článek Pravidla detoxikace: Co byste neměli podcenit?
Pravidla detoxikace: Co byste neměli podcenit?

Chcete detoxikací zhubnout pár kilo, očistit tělo, zlepšit pleť nebo jen nastartovat změnu životního stylu? Ať už se pro..

ČÍST
Článek Která přírodní afrodiziaka opravdu fungují?
Která přírodní afrodiziaka opravdu fungují?

Afrodiziaka využívali lidé odpradávna. Různým rostlinám připisovali vliv na sexuální touhu, a proto je přimíchávali do j..

ČÍST

Produkty z článku:

1085 g
Isola BIO Sojový nápoj přírodní 1 l
Isola BIO Sojový nápoj přírodní 1 l

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení