Proč nakupovat na Ošatce?

leaf image

1. 99 % zákazníků nás doporučuje. Nezávislé recenze na Heureka.cz a Zboží.cz potvrzují, že objednávka u nás je vyřízena rychle a spolehlivě.

2. Expedujeme do druhého dne. Vaši zásilku předáme vybranému dopravci v naprosté většině případů nejpozději druhý den po objednání.

3. Zboží máme fyzicky skladem. Pokud se přece jen stane, že vámi vybraný produkt není dostupný v dostatečném množství, neprodleně vás o tom informujeme a situaci s vámi řešíme. 

4. Největší odměnou je pro nás vaše spokojenost. Pomůžeme vám s výběrem vhodného produktu a zodpovíme vaše dotazy. Pokud se během objednávky objeví sebemenší problém, snažíme se jej co nejdříve s vámi vyřešit k vaší spokojenosti. 

Článek Zpříjemněte si cestování
Zpříjemněte si cestování

Máme tu pomalu léto a s ním i cestování, které může být někdy hodně náročné. Přinášíme vám vyzkoušené tipy, které vám ce..

ČÍST
Článek Dobře utajený zabiják
Dobře utajený zabiják

Je prostě všude! Negativní fenomén dnešní doby. Požádali jsme Ing. Pavlínu Žďárkovou o rozhovor na toto horké téma.

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení