Oblíbené

Druhy mouky a jejich používání I.

leaf image

Nejen v obchodech se zdravou výživou, ale i běžných obchodech, se stále více objevují různé druhy mouky. Špaldová, pohanková, lupinová, mandlová, … Ale jak s nimi pracovat, kde je použít? Možná jste už nějakou z nich koupili a vyzkoušeli ji. Ona se však nechovala, jako tradiční mouka, špatně kynula a výsledek byl mírně řečeno neočekávaný?

2.dubna 2015 | ing. Pavlína Žďárková, výživová poradkyně

Článek Druhy mouky a jejich používání IV. Ostatní mouky.
Druhy mouky a jejich používání IV. Ostatní mouky.

V poslední době se objevuje na trhu neuvěřitelné množství mouky. Špaldová, žitná, celozrnná, bezlepková a spousty dalšíc..

ČÍST
Článek Nenechme se zaskočit – několik tipů, jak posílit organizmus.
Nenechme se zaskočit – několik tipů, jak posílit organizmus.

I když si s námi počasí hraje, teplé dny střídají ty deštivé, je potřeba si přiznat, že podzim je tu. Tak si pojďme přip..

ČÍST