Druhy mouky a jejich používání I.

leaf image

Nejen v obchodech se zdravou výživou, ale i běžných obchodech, se stále více objevují různé druhy mouky. Špaldová, pohanková, lupinová, mandlová, … Ale jak s nimi pracovat, kde je použít? Možná jste už nějakou z nich koupili a vyzkoušeli ji. Ona se však nechovala, jako tradiční mouka, špatně kynula a výsledek byl mírně řečeno neočekávaný?

2.dubna 2015 | ing. Pavlína Žďárková, výživová poradkyně

Článek Sportovní výživa
Sportovní výživa

Pohyb ke zdravému životnímu stylu neodmyslitelně patří. A čím více času trávíme úmorným celodenním sezením nebo stáním v..

ČÍST
Článek Tapioka: Odkud se berou tapiokové perly a k čemu jsou dobré?
Tapioka: Odkud se berou tapiokové perly a k čemu jsou dobré?

Stejně jako Češi používají při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na ..

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení