Druhy mouky a jejich používání I.

leaf image

Nejen v obchodech se zdravou výživou, ale i běžných obchodech, se stále více objevují různé druhy mouky. Špaldová, pohanková, lupinová, mandlová, … Ale jak s nimi pracovat, kde je použít? Možná jste už nějakou z nich koupili a vyzkoušeli ji. Ona se však nechovala, jako tradiční mouka, špatně kynula a výsledek byl mírně řečeno neočekávaný?

2.dubna 2015 | ing. Pavlína Žďárková, výživová poradkyně

Článek Zdravé svačiny pro školáky
Zdravé svačiny pro školáky

Se začátkem školního roku se naše ratolesti vracejí do školy a my opět přemýšlíme, co jim zabalit na svačinu, aby jim jí..

ČÍST
Článek Arónie - Černý jeřáb, královna antioxidantů
Arónie - Černý jeřáb, královna antioxidantů

Potkáváte na svých toulkách podzimní přírodou keře s černými bobulkami a láká Vás zkusit je ochutnat? Ale lze to vůbec?

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení