Druhy mouky a jejich používání I.

leaf image

Nejen v obchodech se zdravou výživou, ale i běžných obchodech, se stále více objevují různé druhy mouky. Špaldová, pohanková, lupinová, mandlová, … Ale jak s nimi pracovat, kde je použít? Možná jste už nějakou z nich koupili a vyzkoušeli ji. Ona se však nechovala, jako tradiční mouka, špatně kynula a výsledek byl mírně řečeno neočekávaný?

2.dubna 2015 | ing. Pavlína Žďárková, výživová poradkyně

Článek Nepodceňujte pitný režim
Nepodceňujte pitný režim

S nástupem léta se z médií valí poplašné informace o potřebě dodržovat pitný režim. Víte, k čemu je pitný režim vlastně ..

ČÍST
Článek Rychlá snídaně! Začněte svůj den chutnou kaší.
Rychlá snídaně! Začněte svůj den chutnou kaší.

Kaše. Jedna z oblíbených a nutričně hodnotných snídaní. Uvařit rýžovou kaši určitě zvládne každý. U kaše jáhlové už musí..

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení