Druhy mouky a jejich používání I.

leaf image

Nejen v obchodech se zdravou výživou, ale i běžných obchodech, se stále více objevují různé druhy mouky. Špaldová, pohanková, lupinová, mandlová, … Ale jak s nimi pracovat, kde je použít? Možná jste už nějakou z nich koupili a vyzkoušeli ji. Ona se však nechovala, jako tradiční mouka, špatně kynula a výsledek byl mírně řečeno neočekávaný?

2.dubna 2015 | ing. Pavlína Žďárková, výživová poradkyně

Článek Rakytník řešetlákový
Rakytník řešetlákový

Rakytník je jedním z nejvyhledávanějších druhů léčivého ovoce. Je velice bohatý na biologicky aktivní látky, které mají ..

ČÍST
Článek Připravte si zdravé mlsání na zimu
Připravte si zdravé mlsání na zimu

Zima nám pomalu ale jistě klepe na dveře. Jablka, hrušky a švestky máte uskladněné ve sklepě a přejete si, aby vám do zi..

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení