Druhy mouky a jejich používání I.

leaf image

Nejen v obchodech se zdravou výživou, ale i běžných obchodech, se stále více objevují různé druhy mouky. Špaldová, pohanková, lupinová, mandlová, … Ale jak s nimi pracovat, kde je použít? Možná jste už nějakou z nich koupili a vyzkoušeli ji. Ona se však nechovala, jako tradiční mouka, špatně kynula a výsledek byl mírně řečeno neočekávaný?

2.dubna 2015 | ing. Pavlína Žďárková, výživová poradkyně

Článek Slané vánoce II – jaké druhy soli známe
Slané vánoce II – jaké druhy soli známe

Dnes budeme pokračovat v povídání o kuchyňské soli. Minule jsme upozornili na množství soli pro nás vhodné, které bohuže..

ČÍST
Článek Jak odkyselit organismus?
Jak odkyselit organismus?

Jste dlouhodobě unavení, bez energie, máte trávící problémy? Nebo se vám zhoršila kvality pokožky a vlasů, objevily se e..

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení