Druhy mouky a jejich používání I.

leaf image

Nejen v obchodech se zdravou výživou, ale i běžných obchodech, se stále více objevují různé druhy mouky. Špaldová, pohanková, lupinová, mandlová, … Ale jak s nimi pracovat, kde je použít? Možná jste už nějakou z nich koupili a vyzkoušeli ji. Ona se však nechovala, jako tradiční mouka, špatně kynula a výsledek byl mírně řečeno neočekávaný?

2.dubna 2015 | ing. Pavlína Žďárková, výživová poradkyně

Článek Ošatku otevíráme 6.2.
Ošatku otevíráme 6.2.

Otevíráme Ošatku 6.2. na poliklinice Vysočany!

ČÍST
Článek Naolejuje-li Julie, či nenaolejuje-li Julie?
Naolejuje-li Julie, či nenaolejuje-li Julie?

S jarem přichází i sezona salátů. Kromě zeleniny, ovoce i bylin by měl v každém salátu být malý přídavek oleje či smetan..

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení