Jak stravou podpořit břišní svaly?

leaf image

Nejen ženy trápí hubnutí a dokonalá postava. I muži touží po vyrýsovaném těle. Například six-pack (viditelné břišní svaly) se staly symbolem atraktivity. Je známo, že vysekané břišní svaly nezískáme jen cvičením, ale také správnou stravou. Co tedy dělat, abychom podpořili tvorbu břišních svalů správnou stravou?

Article


Kvalitní jídlo


Živiny, živiny a zase ty živiny, jsou nejzákladnějším stavebním blokem k získání atraktivního těla. Bílkoviny slouží pro budování svalové hmoty a sacharidy dodávají tělu energii.

3 hodiny


Jezte každé 3 hodiny! Tím bude vaše hladina krevního cukru stabilní a mnohem lépe tak cukry využije při cvičení jako zdroj energie.

Jednoduché cukry


Jednoduché cukry jsou zabijákem svalnaté postavy. I když jsou zdrojem energie, tak jejich nadměrné množství se ukládá v těle ve formě tuků.

Pijte


A tím nemyslíme alkohol, ale vodu. Voda je důležitou součástí pro spalování tuků a budování svalů. Pokud tedy zvýšíte příjem tekutiny, budou vaše výsledky lepší!




Dejte si ke svačince konopný protein!

Článek Víte, proč jsou tuky tak důležité?
Víte, proč jsou tuky tak důležité?

Středomořská strava je považována za jednu z nejzdravějších na světě. Její pilíře tvoří ovoce a zelenina, obiloviny, ryb..

ČÍST
Článek Zkuste péct zdravěji
Zkuste péct zdravěji

Když dojde na jídla, u kterých příprava vyžaduje čas, může se nám zdát složité nahrazovat zavedené suroviny jejich alter..

ČÍST

Produkty z článku:

250 g
Iswari Bio Konopný protein 250 g
Iswari Bio Konopný protein 250 g
106 g
Patifu tofu paštika gourmet 100g BLP
Patifu tofu paštika gourmet 100g BLP

30 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení