Poznejte naše dodavatele - Corvona Live Free From

leaf image

Seznamte se, prosím. Tomáš a Edina, sourozenci, podnikaví a plní nápadů. Už delší dobu uvažovali, s čím by se dokázali ztotožnit, čemu dokážou dát srdce i duši, s čím se každý den potkávají a chápou to. V jejich rodině se vyskytuje celiakie, i proto se rozhodli pomáhat lidem s touto intolerancí a založili Corvonu Live Free From. Tato společnost dodává do našeho eshopu oblíbené značky MaKe! a Glulu.

Edina


Příběh MaKe!

Příběh MaKe! začal myšlenkou pomáhat lidem, kteří trpí intolerancí, jelikož zakladatelé sami nějakou trpí. Rozhodli se založit portál, kde sdíleli recepty, tipy na kavárny a místa kde si lidé mohli užít výrobky bez lepku, laktózy a rafinovaného cukru.

Portál měl velký úspěch a dostávali mnoho děkovných zpráv. Po čase jim lidé začali psát, kdy budou mít vlastní potraviny. Měli zkušenosti, mnoho receptů a produktů vyzkoušeli a tak si řekli, proč to nezkusit. Odložili si novinářské tužky a začali psát vlastní příběh MaKe!, v maďarštině Majomkenyér.

Majomkenyér / maď: Majomkeňír / - název vznikl spojením slova majom (opice), který představuje hravost, nápaditost spojujícím se slovem kenyér (chléb), který je právě potravinou, kterou jíme téměř každý den. Přesně takové je MaKe!, každodenní stravování s radostí.

Sladké sušenky MaKe! jsou založené na kvalitních a poctivých surovinách, základem je kokosová mouka, proto jsou zcela bez lepku. Kromě lepku neobsahují ani laktózu, sóju, palmový tuk, ztužený tuk, rafinovaný bílý cukr a umělé přísady ani barviva.

Vybrat si můžete z příchutí lískooříšek, čokoláda-malina, kokos-citron, pomeranč-skořice, kakao nebo vanilka.


Příběh Glulu

Skutečný příběh Glulu se začal psát už v roce 2009, když zakladatelce Lille diagnostikovali intoleranci na lepek. Začátky nebyly jednoduché, málokde se daly sehnat chutné bezlepkové potraviny. Aby se nemusela omezovat, ale mohla jíst co má ráda a co jí chutná, začala experimentovat a snažila se upéct co nejchutnější pochutiny.

V roce 2015 se rozhodla zúčastnit spolu s ostatními soutěže v Debrecíne. Cílem projektu bylo vytvořit pevný základ bezlepkových pekařských výrobků. Aby své výrobky mohli nějak představit veřejnosti, potřebovali jméno značky. Určitě bylo zapotřebí, aby název měl něco společného s lepkem (glutenem), ale také osobní vazbu. Vytvořili proto značku Glulu (Lulu přezdívka Lilly). Do soutěže šli naplno, stálo je to hodně úsilí, dali do toho srdce a nakonec soutěž vyhráli a tak vznikla oblíbená značka Glulu.

Pokud hledáte pochutinu na cestu, do práce nebo jen tak večer k vínu, sáhnete si po slaných krekrech Glulu, které jsou jednoduše kvalitní, složením čisté a hodí se do více jídelníčků. Všechny výrobky jsou připravené z kvalitních bezlepkových mouk, navíc neobsahují ani laktózu, mléko a vejce. Mohou si tak na nich pochutnat i vegani a také diabetici.

Dopřejte si krekry s lněným semínkem, křupavé grissini se sezamem nebo si pochutnejte na česnekových, pizzových a oregánovych krekrech.

Článek Jak přežít podzim bez nachlazení?
Jak přežít podzim bez nachlazení?

Chladné dny jsou jsou pro naši imunitu zatěžkávací zkouškou. Opakování je matka moudrosti, pojďme si proto připomenout z..

ČÍST
Článek Obiloviny v nejlepší kondici
Obiloviny v nejlepší kondici

Obiloviny patří k základům naší stravy, jsou hlavním zdrojem sacharidů a dalších cenných látek. Nutričně nejlepší podobo..

ČÍST

Produkty z článku:

50 g
MaKe! Sušenky čokoládové s malinou 50g
MaKe! Sušenky čokoládové s malinou 50g
50 g
MaKe! Sušenky kakaové 50g
MaKe! Sušenky kakaové 50g
50 g
MaKe! Sušenky kokosové s citronem 50g
MaKe! Sušenky kokosové s citronem 50g
50 g
MaKe! Sušenky lískooříškové 50g
MaKe! Sušenky lískooříškové 50g
50 g
MaKe! Sušenky pomerančové se skořicí 50g
MaKe! Sušenky pomerančové se skořicí 50g
50 g
MaKe! Sušenky vanilkové 50g
MaKe! Sušenky vanilkové 50g
100 g
Glulu´s Grissini semínkové 100g
Glulu´s Grissini semínkové 100g
100 g
Glulu´s Krekry česnekové 100g
Glulu´s Krekry česnekové 100g
100 g
Glulu´s Krekry s lněným semínkem 100g
Glulu´s Krekry s lněným semínkem 100g
100 g
Glulu´s Krekry s oregánem 100g
Glulu´s Krekry s oregánem 100g

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení