4 potraviny a drinky, díky nimž zahájíte podzimní detox

leaf image

Valí se na vás špatná nálada, podzimní únava, nebo deprese? Udržte si dobrou náladu ještě z léta díky detoxikaci těla! Máme pro vás potraviny a drinky, které vám pomohou zvládnout podzimní detox.

mandle

Matcha tea


Know-how na výrobu čaje Matcha znají jen nejlepší japonští farmáři. Matcha tea obsahuje například aminokyseliny a antioxidanty. Matcha také pomáhá zklidnit mysl, zvyšuje soustředění a paměť. Silná skupina antioxidantů v Matcha tea má detoxikační účinky vyplývající z velkého množství chlorofylu, který eliminuje těžké kovy a chemické sloučeniny v těle.

Nejdůležitější aminokyselinou je L-Theanine, který zlepšuje náladu.

Jedna porce Matcha tea má stejnou nutriční hodnotu jako 10 šálků zeleného čaje a to proto, že se vypije celý čajový list a tím se využije celý potencionál tohoto čaje. Matcha zrychluje metabolismus a má pozitivní vliv na redukci tělesné váhy.

Mandle


Mandle obsahují vysoký obsah antioxidantů z vitamínu E a hořčík, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Studie dokázaly, že mandle významně zvyšují pocit sytosti, a tím jsou ideální při hubnutí.

Raw tyčinky


Honí vás mlsná? Nebo nemáte čas na pořádné jídlo? Sáhněte po raw tyčince, která obsahuje jen přirozené cukry z ovoce.
Kupte si raw tyčinku do kabelky a mějte jí stále při ruce!

Čaj pu-erh


Čaj pu-erh podporuje hubnutí a zároveň snižuje hodnoty tuku v krvi a pomáhá v boji s migrénou. A to vše na přírodní bázi!
Pokud chcete redukovat váhu, pijte 3 šálky denně po dobu jednoho měsíce. Je jasné, že pokud chcete nějaké to kilo opravdu shodit, tak musíte také upravit stravu a začít se pohybovat, to doporučuje Bc. Jana Šulcová z nutriční poradny InCare.
Tento čínský čaj díky svým účinkům získává příznivce i u nás!



Připravte si mandlové mléko


Článek Tradiční jídla o Velikonocích
Tradiční jídla o Velikonocích

Již brzy přijde svátek jara. Velikonoce. Všichni se těšíme, že si užijeme volna, budeme s rodinami. Většina z nás již ta..

ČÍST
Článek Stravování školáků
Stravování školáků

Správná strava je základ, dítě díky ní získá energii, kterou potřebuje na plný den zvídavých otázek, učení, her a taky t..

ČÍST

Produkty z článku:

Bestseller
105 g
Čajová květina Matcha Tea zelený čaj 30 x 2 g BIO
Čajová květina Matcha Tea zelený čaj 30 x 2 g BIO

249 Kč

153 g
PROBIO Mandle celé 150 g BIO
PROBIO Mandle celé 150 g BIO

125 Kč

73 g
Apotheke Pu-erh a ananas čaj 20 x 1,8 g
Apotheke Pu-erh a ananas čaj 20 x 1,8 g

63 Kč

73 g
Apotheke Pu-erh černý čaj 20 x 1,8 g
Apotheke Pu-erh černý čaj 20 x 1,8 g

49 Kč

73 g
Apotheke Pu-erh a citron čaj 20 x 1,8 g
Apotheke Pu-erh a citron čaj 20 x 1,8 g

63 Kč

1000 g
Wolfberry Kustovnice čínská Goji 1kg
Wolfberry Kustovnice čínská Goji 1kg

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení