Grešík Citrusový pektin 70 g

Grešík Citrusový pektin 70 g

Od Grešík

Na výrobu zavařenin (želírující látka).

Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.

118 Kč 168,57 Kč / 100 g

Nejnižší běžná cena za posledních 30 dnů: 109 Kč. Historie ceny.

Skladem

Energetická hodnota (na 100 g)
0 kJ
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
0 g
z toho cukry
0 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0 g

Popis produktu

Hlavním zdrojem citrusového pektinu jsou výlisky (slupky) po vylisování citrusové šťávy z citrusových plodů. Největší obsah pektinu je v „bílých“ slupkách uvnitř citrusových plodů. Není to tedy tak, že by se loupala kůra z citrusů a vyráběl se z ní pektin.

Související produkty

Bio
Bezlepkové produkty
Amylon Puding čokoládový bez lepku 40 g BIO
17 Kč
Přidat
Bio
Amylon Pizza celozrnná 250 g BIO
47 Kč
Přidat
Bio
Bezlepkové produkty
Amylon Meruňkový puding bez lepku 40 g BIO
28 Kč
Přidat
Grešík Vanilka plod 1ks
Skladem
Grešík Vanilka plod 1ks
Od Grešík
100 Kč
Přidat

Co je Ošatka?

Dobré, zdravé, přírodní

U nás najdete širokou paletu oblíbených a osvědčených značek pod jednou střechou. Více než 100 ověřených dodavatelů.

Doprava zdarma

Objednávku nad 999 Kč vám ZDARMA doručíme do výdejních míst, pro doručení na adresu ZDARMA platí hranice 1499 Kč. Osobní odběr na prodejnách je ZDARMA nad 499 Kč.

Každý měsíc slevové akce

Nepropásněte unikátní cenové trháky u potravin známých BIO značek.