Tradiční velikonoční beránek

leaf image

Doba přípravy15 minut
Počet porcí6 porcí
Recept Tradiční velikonoční beránek

Ingredience:

1 tvaroh
1 hrnek celozrnné hladké mouky
1 hrnek tmavého řepného cukru
14 dkg másla
3-4 vejce
1 prášek do pečiva
2 lžíce pudinkového prášku

Postup:

  1. Vajíčka rozdělíme a ušleháme z bílků sníh. Všechny ostatní suroviny smícháme a na závěr lehce vmícháme sníh. Nalejeme do formy a upečeme.
60 minut
Recept Jahodový crumble
Jahodový crumble

Crumble je původem z Británie a nenajdete v něm žádné těsto. Spodní část je plná ovoce a vrchní tvoří křupavá drobenka. ..

ČÍST
190 minut
Recept Mazanec
Mazanec

Na žádném stole by sladký bochánek o Velikonoční neděli neměl chybět - těsto na mazance se tradičně zadělává na Bílou so..

ČÍST

Produkty pro recept:

13 g
Amylon BIO kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g
Amylon BIO kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g

8 Kč

1010 g
PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá 1kg Bio
PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá 1kg Bio

39 Kč

153 g
Bio Nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150g
Bio Nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150g

46 Kč

45 g
RAPUNZEL pudinkový prášek vanilkový bio 40g
RAPUNZEL pudinkový prášek vanilkový bio 40g

39 Kč

1005 g
VUC Praha Cukr řepný přírodní 1kg
VUC Praha Cukr řepný přírodní 1kg

59 Kč