Tradiční velikonoční beránek

leaf image

Doba přípravy15 minut
Počet porcí6 porcí
Recept Tradiční velikonoční beránek

Ingredience:

1 tvaroh
1 hrnek celozrnné hladké mouky
1 hrnek tmavého řepného cukru
14 dkg másla
3-4 vejce
1 prášek do pečiva
2 lžíce pudinkového prášku

Postup:

  1. Vajíčka rozdělíme a ušleháme z bílků sníh. Všechny ostatní suroviny smícháme a na závěr lehce vmícháme sníh. Nalejeme do formy a upečeme.
120 minut
Recept Ječné housky
Ječné housky

Ječná mouka se přidává do těst ke zvýšení jejich vláčnosti, například do sušenek a krekrů. Samostatně ji využijete na př..

ČÍST
30 minut + pečení
Recept Špaldové pracny
Špaldové pracny

Pracny nejsou pracný! Špaldové pracny s lískovými ořechy, kakaem a hřebíčkem nejen chutnají, ale také krásně provoní cel..

ČÍST

Produkty pro recept:

1010 g
PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá 1kg Bio
PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá 1kg Bio

39 Kč

153 g
Bio Nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150g
Bio Nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150g

49 Kč

1005 g
VUC Praha Cukr řepný přírodní 1kg
VUC Praha Cukr řepný přírodní 1kg

73 Kč

Akce -50%
13 g
Amylon BIO kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g
Amylon BIO kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g

4 Kč

45 g
RAPUNZEL pudinkový prášek vanilkový bio 40g
RAPUNZEL pudinkový prášek vanilkový bio 40g

39 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení