Tradiční velikonoční beránek

leaf image

Doba přípravy15 minut
Počet porcí6 porcí
Recept Tradiční velikonoční beránek

Ingredience:

1 tvaroh
1 hrnek celozrnné hladké mouky
1 hrnek tmavého řepného cukru
14 dkg másla
3-4 vejce
1 prášek do pečiva
2 lžíce pudinkového prášku

Postup:

  1. Vajíčka rozdělíme a ušleháme z bílků sníh. Všechny ostatní suroviny smícháme a na závěr lehce vmícháme sníh. Nalejeme do formy a upečeme.
60
Recept Celozrnný rybízový koláč
Celozrnný rybízový koláč

Těžko byste hledali ovoce, které se hodí na koláč více než příjemně nakyslý rybíz. Zpříjemněte si poslední prázdninové d..

ČÍST
30 minut
Recept Cuketové placičky
Cuketové placičky

Snadná a rychlá večeře, která vám bude mizet pod rukama. Dejte si záležet na dochucení a servírujte třeba s jogurtovým d..

ČÍST

Produkty pro recept:

1005 g
VUC Praha Cukr řepný přírodní 1kg
VUC Praha Cukr řepný přírodní 1kg
13 g
Amylon Kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g BIO
Amylon Kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g BIO

9 Kč

153 g
bio*nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150 g
bio*nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150 g

53 Kč

1010 g
PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá 1kg BIO
PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá 1kg BIO

46 Kč

45 g
RAPUNZEL pudinkový prášek vanilkový 40 g BIO
RAPUNZEL pudinkový prášek vanilkový 40 g BIO

33 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení