Oblíbené

Špaldové muffiny s čokoládou

leaf image

Zdravější variace na jeden z nejoblíbenějších moučníků pro milovníky čokolády.

Doba přípravy40 minut
Počet porcí12
Recept Špaldové muffiny s čokoládou

Ingredience:

150 g celozrnné hladké špaldové mouky

100 g moučkového třtinového cukru 
1 lžička prášku do pečiva bez fosfátů
250 g bílého jogurtu
1 lžíce kakaa
30 g kvalitní hořké čokolády

Postup:

  1. Smíchejte nejprve suché suroviny a přidejte k nim jogurt.

  2. Čokoládu nasekáme nožem na malé kousky a část přidáme do těsta.
  3. Silikonové formičky plníme vzniklým těstem asi do 2/3. Plechovou formu vymažeme tukem a vysypeme moukou, aby šly muffiny po upečení vyndat.
  4. Jemnějšími kousky čokolády posypeme zbytek těsta. 
  5. Troubu předehřejeme na 180 stupňů a muffiny pečeme 30 -35 minut. Po upečení necháme vychladnout a vyndáme z formiček.

15 minut
Recept Pikantní dip na asijský způsob
Pikantní dip na asijský způsob

Zapomeňte na kupované omáčky plné chemie a pusťte se do výroby sami! S naším domácím pikantním dipem budete hvězdou každ..

ČÍST
40
Recept Jáhlové koule s kokosem
Jáhlové koule s kokosem
ČÍST

Produkty pro recept:

Bio produkty
200 g
Vivani čokoláda na vaření hořká 200g Bio
Vivani čokoláda na vaření hořká 200g Bio

105 Kč

Bez laktózy
Bez lepku
Bio produkty
400 g
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g

56 Kč

Bez laktózy
Bio produkty
1000 g
PROBIO Špaldová mouka hladká 1kg Bio
PROBIO Špaldová mouka hladká 1kg Bio

86 Kč

Bez laktózy
Bez lepku
Bio produkty
150 g
PROBIO Kakao 150g Bio
PROBIO Kakao 150g Bio

59 Kč

Bez laktózy
Bez lepku
Bio produkty
150 g
Bio Nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150g
Bio Nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150g

46 Kč