Tvarohový beránek

leaf image

Můžete ho vytesat z piškotového, třeného, šlehačkového, nebo i mramorovaného těsta… Testovali jsme, zkoušeli, a teď vám s dojetím představujeme našeho šampiona.

Doba přípravy15 minut + pečení
Počet porcí8
Recept Tvarohový beránek

Postup:

  1. Rozdělíme vajíčka a z bílků ušleháme sníh.

  2. Všechny ostatní suroviny smícháme se žloutky a vytvoříme základ těsta.
  3. Na závěr lehce vmícháme sníh, tak aby se těsto provzdušnilo.
  4. Formu vytřeme máslem a vnitřek lehce vysypeme moukou.
  5. Těsto vylejeme do formy a pečeme při 160°C zhruba 40 minut.
  6. Beránka lehce pocukrujeme mletým cukrem.

60 minut
Recept Veganský burger z quinoy a batátů
Veganský burger z quinoy a batátů

Burger z quinoy i batátů si zamilujete na první kousnutí. Oříšková quinoa, sladké batáty, voňavá bazalka - této kombinac..

ČÍST
20 minut
Recept Zlaté neboli kurkumové mléko
Zlaté neboli kurkumové mléko

Kurkumový teplý nápoj neboli Golden milk je na Dálném východě považován za léčebný nápoj už více než 5000 let. Krásně vá..

ČÍST

Produkty pro recept:

400 g
bio*nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g
bio*nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g
1010 g
Natural Jihlava Špaldová mouka celozrnná jemně mletá 1 kg
Natural Jihlava Špaldová mouka celozrnná jemně mletá 1 kg

29 Kč

13 g
Amylon Kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g BIO
Amylon Kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g BIO

9 Kč

9 g
Amylon Cukr vanilkový 8 g BIO
Amylon Cukr vanilkový 8 g BIO

14 Kč

404 g
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g BIO
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g BIO

63 Kč

516 g
České Ghíčko Ghí – přepuštěné máslo 340 ml
České Ghíčko Ghí – přepuštěné máslo 340 ml

231 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení