Rozmarýnové chipsy z řepy

leaf image

Doba přípravy5 minut + pečení
Počet porcí2
Recept Rozmarýnové chipsy z řepy

Postup:

  1. 1. Řepu nakrájejte na tenké plátky.
  2. 2. Promíchejte s trochou oleje, posypte špetkou soli, rozmarýnu a znovu promíchejte.
  3. 3. Rozprostřete rovnoměrně na pečící papír a pečte při 150 °C přibližně po dobu 15-20 minut. Dejte si pozor, aby se vám nespálily.
  4. Zdravé tipy

  5. Snažte se plátky udělat co nejtenčí. Budou křupavější a zkroucený tvar bude hezky vypadat.
60
Recept Celozrnné jidáše
Celozrnné jidáše

Jidáše by neměly chybět na žádném velikonočním stole, tradičně se pekly na Zelený čtvrtek. Motání jidášů má symbolizovat..

ČÍST
60
Recept Medovo-dýňové perníčky
Medovo-dýňové perníčky

Zdravější varianta perníčků, která si ale chutí nijak nezadá s klasickou verzí. Zvolte správné tvary a strašidelnou pole..

ČÍST

Produkty pro recept:

850 g
Biolinie Extra panenský olivový olej 500 ml BIO
Biolinie Extra panenský olivový olej 500 ml BIO
35 g
Sonnentor Koření rozmarýn 25 g BIO
Sonnentor Koření rozmarýn 25 g BIO

63 Kč

1005 g
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg

43 Kč

60 g
Sonnentor Koření pepř černý mletý 50 g BIO
Sonnentor Koření pepř černý mletý 50 g BIO

73 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení