Pohankovo-proteinové palačinky
Pohanková mouka dodá vašemu tělu rutin, který je důležitý pro pružnost cév. Protein z vlašských ořechů zase slouží jako cenný zdroj bílkovin a nadopuje vás minerály a vitamíny.

Ingredience:
Ingredience |
100g pohankové mouky |
100g proteinového prášku |
2 ks vejce |
400 ml (rostlinného) mléka |
špetka soli |
kokosový olej |
Postup:
- 1. Mouku rozmixujeme s proteinem a špetkou soli, mlékem a dvěma vejci tak, aby vznikla správná hustá směs vhodná pro palačinky (ani řídká, ani moc hustá).
- 2. Na pánev s rozpáleným olejem vlijeme přibližně jednu malou naběračku směsi. Palačinku smažíme z obou dvou stran dozlatova.
- 3. Hotové palačinky ozdobíme marmeládou, proteinnellou nebo oříškovou pomazánkou a nezapomeneme na kousek ovoce.