Health Link Nutri-Smoothie s čokoládovou příchutí 150 g

Health Link Nutri-Smoothie s čokoládovou příchutí 150 g

Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení

Jedinečná receptura, probiotická kultura a ovesné beta-glukany. Bez laktózy. Bez lepku.


Nutri-smoothie je směs prášků používaná k přípravě nápoje.


Obsahuje probiotickou kulturu a β-glukany.


Probiotická kultura, Bacillus coagulans BC99, je schopná přežívat vysoké teploty. Je sporotvorná, vysoce odolná vůči solím a silným kyselinám.

Produkuje antibakteriální lektin, kyselinu mléčnou, aminokyseliny, mastné kyseliny s krátkým řetězcem, vitaminy, různé trávicí enzymy, …

Bacillus coagulans roste při pH 2–8, optimálně však při pH 5,5–7,5. Teplota růstu je 30 °C–35 °C, optimální teplota růstu je 45 °C–50 °C.

Spory vstupují do žaludku (plášť spory nabotná a odpadne), přes dvanácterník (kde spory klíčí do podoby vegetativních buněk) do tenkého střeva. V tenkém střevě dochází k jejich reprodukci (cca 30 minut). Výsledkem je probiotický efekt, který přispívá k celkovému posílení imunitního systému.

Bacillus coagulans napomáhá inhibovat „škodlivé“ bakterie střevní mikroflóry, kdy po dosažení logaritmické fáze vylučuje metabolity (kyselina mléčná, kyselina octová, kyselina mravenčí), které působí bakteriostaticky.

Na jednu porci deklarujeme minimální obsah probiotické kultury 10,5 miliardy. 


β-glukany přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Příznivého účinku se dosáhne při denním přijmu 3 g beta-glukanů z ovsa, ovesných otrub, ječmene, ječných otrub nebo ze směsí těchto zdrojů denně.


Návod na přípravu: Rozmíchejte 30 g (3 polévkové lžíce) prášku s 200 ml vody o teplotě 30–35 °C.

155 Kč
100 g za 103 Kč

O produktu

Jedinečná receptura, probiotická kultura a ovesné beta-glukany. Bez laktózy. Bez lepku.


Nutri-smoothie je směs prášků používaná k přípravě nápoje.


Obsahuje probiotickou kulturu a β-glukany.


Probiotická kultura, Bacillus coagulans BC99, je schopná přežívat vysoké teploty. Je sporotvorná, vysoce odolná vůči solím a silným kyselinám.

Produkuje antibakteriální lektin, kyselinu mléčnou, aminokyseliny, mastné kyseliny s krátkým řetězcem, vitaminy, různé trávicí enzymy, …

Bacillus coagulans roste při pH 2–8, optimálně však při pH 5,5–7,5. Teplota růstu je 30 °C–35 °C, optimální teplota růstu je 45 °C–50 °C.

Spory vstupují do žaludku (plášť spory nabotná a odpadne), přes dvanácterník (kde spory klíčí do podoby vegetativních buněk) do tenkého střeva. V tenkém střevě dochází k jejich reprodukci (cca 30 minut). Výsledkem je probiotický efekt, který přispívá k celkovému posílení imunitního systému.

Bacillus coagulans napomáhá inhibovat „škodlivé“ bakterie střevní mikroflóry, kdy po dosažení logaritmické fáze vylučuje metabolity (kyselina mléčná, kyselina octová, kyselina mravenčí), které působí bakteriostaticky.

Na jednu porci deklarujeme minimální obsah probiotické kultury 10,5 miliardy. 


β-glukany přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Příznivého účinku se dosáhne při denním přijmu 3 g beta-glukanů z ovsa, ovesných otrub, ječmene, ječných otrub nebo ze směsí těchto zdrojů denně.


Návod na přípravu: Rozmíchejte 30 g (3 polévkové lžíce) prášku s 200 ml vody o teplotě 30–35 °C.

Složení

Ovesný instantní prášek, datlový prášek, kokosové mléko v prášku (extrakt z dužiny kokosových ořechů, maltodextrin), ovesný betaglukan 15 %, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, přírodní čokoládové aroma, Bacillus coagulans (min.10,5 miliardy na porci).

Alergeny

lepek. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.

Výživové hodnoty

Energetická hodnota (na 100 g)1710 kJ
Tuky12 g
z toho nasycené mastné kyseliny8 g
Sacharidy62 g
z toho cukry30 g
Bílkoviny7.6 g
Sůl0.2 g

Alternativní produkty

980 g
Dr. Svatek Maltoferrochin 500 ml
Dr. Svatek Maltoferrochin 500 ml

265 Kč

230 g
Amylon Kukuřičný škrob v prášku 200 g BIO
Amylon Kukuřičný škrob v prášku 200 g BIO

59 Kč

508 g
Allnature Kukuřice na popcorn 500g
Allnature Kukuřice na popcorn 500g

79 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení