F. H. Prager Kombucha Yerba maté 330 ml
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Pro speciální příležitosti máme speciální příchuť. Řeč je o jihoamerické Cesmíně paraguayské nebo také yerbě maté. U nás ji používáme v pražené formě k louhování čajového nálevu a pomocí unikátního fermentačního procesu přetváříme nálev do podoby živého fermentovaného nápoje s jedinečnou chutí a plného probiotických kultur.
Funkční fermentovaný sycený nápoj, který je osvěžující volbou pro ty, kteří chtějí svému tělu dopřát přírodní a prospěšné látky. Hlavní ingrediencí tohoto nápoje je výluh z kvalitních sypaných čajů, který je bohatý na antioxidanty podporující správné fungování organismu a imunitního systému.
Fermentace je klíčovým procesem při výrobě tohoto nápoje. Probíhá za použití kombuchových kultur, které napomáhají ke správnému trávení a podporují zdravou mikroflóru střev. Díky poctivé řemeslné výrobě a šetrné pasterizaci naše kombucha obsahuje 33 milionů probiotických kultur v jedné dávce, což je mezi dlouho trvanlivými kombuchami unikátní vlastností. Probiotické kultury mohou mít pozitivní vliv na zažívání a správnou funkci střev.
Využíváme unikátní typ fermentace, při kterém nevzniká tak velké množství kyseliny octové, jako je tomu u konkurenčních značek a chuť je tedy mnohem přístupnější pro běžného spotřebitele.
Naše kombuchy mají méně cukru než tradiční limonády, a jsou tak i skvělou volbou pro ty, kteří chtějí omezit příjem cukru ve své stravě.
Nápoje jsou vhodné pro vegany, neobsahují lepek a konzervanty, což je činí přijatelné pro širší skupinu lidí se speciálními stravovacími návyky.
O produktu
Pro speciální příležitosti máme speciální příchuť. Řeč je o jihoamerické Cesmíně paraguayské nebo také yerbě maté. U nás ji používáme v pražené formě k louhování čajového nálevu a pomocí unikátního fermentačního procesu přetváříme nálev do podoby živého fermentovaného nápoje s jedinečnou chutí a plného probiotických kultur.
Funkční fermentovaný sycený nápoj, který je osvěžující volbou pro ty, kteří chtějí svému tělu dopřát přírodní a prospěšné látky. Hlavní ingrediencí tohoto nápoje je výluh z kvalitních sypaných čajů, který je bohatý na antioxidanty podporující správné fungování organismu a imunitního systému.
Fermentace je klíčovým procesem při výrobě tohoto nápoje. Probíhá za použití kombuchových kultur, které napomáhají ke správnému trávení a podporují zdravou mikroflóru střev. Díky poctivé řemeslné výrobě a šetrné pasterizaci naše kombucha obsahuje 33 milionů probiotických kultur v jedné dávce, což je mezi dlouho trvanlivými kombuchami unikátní vlastností. Probiotické kultury mohou mít pozitivní vliv na zažívání a správnou funkci střev.
Využíváme unikátní typ fermentace, při kterém nevzniká tak velké množství kyseliny octové, jako je tomu u konkurenčních značek a chuť je tedy mnohem přístupnější pro běžného spotřebitele.
Naše kombuchy mají méně cukru než tradiční limonády, a jsou tak i skvělou volbou pro ty, kteří chtějí omezit příjem cukru ve své stravě.
Nápoje jsou vhodné pro vegany, neobsahují lepek a konzervanty, což je činí přijatelné pro širší skupinu lidí se speciálními stravovacími návyky.
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 ml) | 96 kJ |
Sacharidy | 5.7 g |
z toho cukry | 5.7 g |