PROBIO Perníčky žitné fermentované 100 g BIO
Že se dá žitná mouka použít nejenom na chleba, ale i na výborné perníčky, můžete vyzkoušet právě teď.
Chuť žita je v perníčcích plná zemitá. Žito obsahuje zdravou vlákninu, vitamíny B a E a méně lepku než pšenice.
- 12 hodin fermentované
 - pečené do křupava
 
Nejnižší běžná cena za posledních 30 dnů: 61 Kč. Historie ceny.
Skladem
Složení
Mouka žitná chlebová*, cukr třtinový moučkový*, máslo*, vejce*, med*, mouka žitná celozrnná*, koření perníkové* 1,2 %, skořice mletá*, soda, sůl mořská.
* z ekologického zemědělství
Popis produktu
O žitu se také píše v souvislosti s lysinem - esenciální aminokylseninou - kterého obsahuje vyšší množství.
Perníčky jsme před pečením více než 12 hodin fermentovali. Fermentace dodává jídlu vyšší nutriční hodnotu, zvyšuje se jeho stravitelnost a využití živin.
Perníčky pečeme do křupava, výborné jsou jen tak nebo je můžete slepit marmeládou a nebo taky nazdobit bílkovou polevou.






