České Ghíčko Ghí – přepuštěné máslo 760 ml
Ghí by nemělo chybět v žádné kuchyni. Chutná a voní jako máslo, ale oproti klasickému máslu má mnohovýhod. Můžete si ho namazat na pečivo, usmažit na něm řízek nebo ho použít na pečení.
Používaly ho už naše prababičky, protože:
- je ideální nasmažení, díky vysokému kouřovému bodu se nepřepaluje
- obsahuje vitamínyA,D, E, K a antioxidanty, indická medicína ajurvéda jej dokonce označuje jako"elixír života"
- oceníte ho i při cestování - má dlouhou trvanlivost (cca 12 měsíců) a není potřeba jej uchovávat v lednici
- bez laktózy, lepku a kaseinu
- dodává jídlu intenzivní chuť a vůni
České Ghíčko jevyráběno ručně jen z toho nejkvalitnějšího másla.
Náš tip
Potřebujete uvařit rychlou večeři pro celou rodinu a doma je jen okoralý chleba? Chleba obalte v ušlehaném vajíčku a opečte na ghíčku. Potřete hořčicí, posypte pažitkou nebo nakrájenou cibulkou a jste královna kuchyně! Všichni si budou chtít přidat.
Ghíčko udělá z každého jídla delikatesu!
Obsahuje: obiloviny obsahující lepek, jádra podzemnice olejné (arašídy), sójové boby (sója), mléko, suché skořápkové plody, měkkýše
Složení