Oblíbené

Noky se špenátem a a čerstvým sýrem

leaf image

Čerstvé noky, sýr a špenát je dokonalá kombinace pro rychlý oběd nebo večeři.  

Doba přípravy35 minut
Počet porcí4 porce
Recept Noky se špenátem a a čerstvým sýrem

Ingredience:

200 g směsi na bramborové těsto

200 ml mléka
150 g čerstvého sýru
1 vejce
100 g čerstvého špenátu
trochu másla nebo ghí
sůl
pepř
parmazán na posypání

Postup:

  1. Ze směsi, mléka, čerstvého sýru a vejce umícháme těsto, ze kterého tvarujeme noky.

  2. Vhodíme do mírně vroucí osolené vody a vaříme cca 3 minuty, dokud nevyplavou. Pak necháme okapat.
  3. Dáme na talíř a do pánve vhodíme špenát. Opepříme, opatrně osolíme a pár minut necháme špenát podusit.
  4. Vše smícháme a posypeme dle chuti parmazánem.

50 minut
Recept Bezlepkový velikonoční beránek
Bezlepkový velikonoční beránek

Velikonoční svátky jsou nemyslitelné bez tradičního pečeného beránka. Na tomto beránkovi si zaručeně pochutnají i ti, kt..

ČÍST
70 minut
Recept Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy
Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy
ČÍST

Produkty pro recept:

Bio produkty
35 g
Sonnentor Koření pepř černý mletý 35g Bio
Sonnentor Koření pepř černý mletý 35g Bio

59 Kč

Bez lepku
760 g
České Ghíčko Ghí - přepuštěné máslo 760ml
České Ghíčko Ghí - přepuštěné máslo 760ml

449 Kč

Bez laktózy
Bez lepku
400 g
Nominal Směs na bramborové těsto 400 g BLP
Nominal Směs na bramborové těsto 400 g BLP

53 Kč

200 g
Cereus diamantová himálajská mletá sůl 200g
Cereus diamantová himálajská mletá sůl 200g

34 Kč

200 g
Cereus diamantová himálajská sůl do mlýnku 200g
Cereus diamantová himálajská sůl do mlýnku 200g

34 Kč