Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy

leaf image

Doba přípravy70 minut
Počet porcí2-3
Recept Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy

Ingredience:

Ingredience:

400 g vařené quinoy
100 g jahelné mouky
20 g bio kakaa
100 ml sójového krému ISOLA BIO
2 vejce,
1/3 lžičky jedlé sody
Špetka soli
4 lžíce agávového sirupu BIOLINIE
plátky mandlí nebo kokosu na ozdobu

Postup:

  1. Umixujte všechny ingredience v mixéru do hladka, směs by měla být nadýchaná a hustá.
  2. Předehřejte troubu na 180 stupňů. Těsto rozdělte do dvou zapékacích misek, ozdobte mandlemi nebo plátky kokosu a pečte asi 30 minut. Podávejte po mírném zchladnutí.
  3. Přejeme Vám dobrou chuť. ;-)
120 minut
Recept Ječné housky
Ječné housky

Ječná mouka se přidává do těst ke zvýšení jejich vláčnosti, například do sušenek a krekrů. Samostatně ji využijete na př..

ČÍST
20 minut
Recept Hamburger z cizrny, kuskusu a brokolice
Hamburger z cizrny, kuskusu a brokolice
ČÍST

Produkty pro recept:

900 g
Med květový luční 900g Číhala
Med květový luční 900g Číhala
250 g
Country Life Quinoa 250 g Bio
Country Life Quinoa 250 g Bio
1005 g
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg

43 Kč

305 g
Natural Jihlava jahelná mouka hladká 300 g
Natural Jihlava jahelná mouka hladká 300 g

26 Kč

140 g
Van Houten Kakao 125 g
Van Houten Kakao 125 g

63 Kč

1230 g
Med květový pastovaný 900 g ČÍHALA
Med květový pastovaný 900 g ČÍHALA
380 g
Country Life Agávový sirup BIO 350 g
Country Life Agávový sirup BIO 350 g

119 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení