Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy

leaf image

Doba přípravy70 minut
Počet porcí2-3
Recept Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy

Ingredience:

Ingredience:

400 g vařené quinoy
100 g jahelné mouky
20 g bio kakaa
100 ml sójového krému ISOLA BIO
2 vejce,
1/3 lžičky jedlé sody
Špetka soli
4 lžíce agávového sirupu BIOLINIE
plátky mandlí nebo kokosu na ozdobu

Postup:

  1. Umixujte všechny ingredience v mixéru do hladka, směs by měla být nadýchaná a hustá.
  2. Předehřejte troubu na 180 stupňů. Těsto rozdělte do dvou zapékacích misek, ozdobte mandlemi nebo plátky kokosu a pečte asi 30 minut. Podávejte po mírném zchladnutí.
  3. Přejeme Vám dobrou chuť. ;-)
30 min
Recept Grilovaný květák s tahini omáčkou
Grilovaný květák s tahini omáčkou

Grilujete dokola cuketu a papriky? Chtělo by to změnu? Zkuste tentokrát dát na gril květák a podávejte ho s tahini omáčk..

ČÍST
40 min
Recept Indická polévka z červené čočky
Indická polévka z červené čočky

Červená čočka je plná kvalitních bílkovin a skvěle chutná. Uvařte si z ní hřejivou a voňavou polévku, která potěší na tě..

ČÍST

Produkty pro recept:

140 g
Van Houten Kakao 125 g
Van Houten Kakao 125 g

73 Kč

1005 g
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg

36 Kč

250 g
Country Life Quinoa 250 g Bio
Country Life Quinoa 250 g Bio
900 g
Med květový luční 900g Číhala
Med květový luční 900g Číhala
380 g
Country Life Agávový sirup BIO 350 g
Country Life Agávový sirup BIO 350 g

69 Kč

1230 g
Med květový pastovaný 900 g ČÍHALA
Med květový pastovaný 900 g ČÍHALA
305 g
Natural Jihlava jahelná mouka hladká 300 g
Natural Jihlava jahelná mouka hladká 300 g

26 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení