Oblíbené

Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy

leaf image

Doba přípravy70 minut
Počet porcí2-3
Recept Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy

Ingredience:

Ingredience:

400 g vařené quinoy
100 g jahelné mouky
20 g bio kakaa
100 ml sójového krému ISOLA BIO
2 vejce,
1/3 lžičky jedlé sody
Špetka soli
4 lžíce agávového sirupu BIOLINIE
plátky mandlí nebo kokosu na ozdobu

Postup:

  1. Umixujte všechny ingredience v mixéru do hladka, směs by měla být nadýchaná a hustá.
  2. Předehřejte troubu na 180 stupňů. Těsto rozdělte do dvou zapékacích misek, ozdobte mandlemi nebo plátky kokosu a pečte asi 30 minut. Podávejte po mírném zchladnutí.
  3. Přejeme Vám dobrou chuť. ;-)
20 + klíčení
Recept Pučálka
Pučálka

Není škoda, že se z ulic vytratily babky pučálnice? Vasedávaly u malých kamínek, pražily naklíčená hrachová zrna a prodá..

ČÍST
50 minut
Recept Pečená panenka po staročesku
Pečená panenka po staročesku
ČÍST

Produkty pro recept:

900 g
Med květový luční 900g Číhala
Med květový luční 900g Číhala
Bez lepku
Bio produkty
250 g
Country Life Quinoa 250 g Bio
Country Life Quinoa 250 g Bio
Bez laktózy
Bez lepku
300 g
Natural Jihlava jahelná mouka hladká 300 g
Natural Jihlava jahelná mouka hladká 300 g

26 Kč

900 g
Med květový pastovaný 900 g ČÍHALA
Med květový pastovaný 900 g ČÍHALA

249 Kč

125 g
Van Houten Kakao 125 g
Van Houten Kakao 125 g

63 Kč

Bio produkty
250 g
Country Life Agávový sirup BIO 350 g
Country Life Agávový sirup BIO 350 g

96 Kč

1000 g
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg

33 Kč