Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy

leaf image

Doba přípravy70 minut
Počet porcí2-3
Recept Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy

Ingredience:

Ingredience:

400 g vařené quinoy
100 g jahelné mouky
20 g bio kakaa
100 ml sójového krému ISOLA BIO
2 vejce,
1/3 lžičky jedlé sody
Špetka soli
4 lžíce agávového sirupu BIOLINIE
plátky mandlí nebo kokosu na ozdobu

Postup:

  1. Umixujte všechny ingredience v mixéru do hladka, směs by měla být nadýchaná a hustá.
  2. Předehřejte troubu na 180 stupňů. Těsto rozdělte do dvou zapékacích misek, ozdobte mandlemi nebo plátky kokosu a pečte asi 30 minut. Podávejte po mírném zchladnutí.
  3. Přejeme Vám dobrou chuť. ;-)
30
Recept Polévka z červené čočky se zázvorem
Polévka z červené čočky se zázvorem

Červená čočka má tu výhodu, že nemá slupku a se nemusí se proto namáčet. Polévka z ní je tedy hotová za chviličku a získ..

ČÍST
30 minut
Recept Špaldové povidlové buchty
Špaldové povidlové buchty

Kynuté buchty jsou česká klasika a patří mezi tradiční dožínkové pochoutky. Zkuste je tentokrát ze špaldové mouky. Budou..

ČÍST

Produkty pro recept:

900 g
Med květový luční 900g Číhala
Med květový luční 900g Číhala
1230 g
Med květový pastovaný 900 g ČÍHALA
Med květový pastovaný 900 g ČÍHALA
140 g
Van Houten Kakao 125 g
Van Houten Kakao 125 g

73 Kč

305 g
Natural Jihlava Mouka jáhlová hladká 300 g
Natural Jihlava Mouka jáhlová hladká 300 g

29 Kč

380 g
Country Life Agávový sirup 350 g BIO
Country Life Agávový sirup 350 g BIO

89 Kč

250 g
Country Life Quinoa 250 g Bio
Country Life Quinoa 250 g Bio
1005 g
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg

43 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení