Tvarohový beránek

leaf image

Můžete ho vytesat z piškotového, třeného, šlehačkového, nebo i mramorovaného těsta… Testovali jsme, zkoušeli, a teď vám s dojetím představujeme našeho šampiona.

Doba přípravy15 minut + pečení
Počet porcí8
Recept Tvarohový beránek

Postup:

  1. Rozdělíme vajíčka a z bílků ušleháme sníh.

  2. Všechny ostatní suroviny smícháme se žloutky a vytvoříme základ těsta.
  3. Na závěr lehce vmícháme sníh, tak aby se těsto provzdušnilo.
  4. Formu vytřeme máslem a vnitřek lehce vysypeme moukou.
  5. Těsto vylejeme do formy a pečeme při 160°C zhruba 40 minut.
  6. Beránka lehce pocukrujeme mletým cukrem.

15
Recept Zeleninový salát s klíčky
Zeleninový salát s klíčky

Malé nenápadné klíčky v sobě ukrývají neuvěřitelnou nálož vitamínů a minerálů, což je přesně to, co po dlouhé zimě všich..

ČÍST
35 minut
Recept Noky se špenátem a a čerstvým sýrem
Noky se špenátem a a čerstvým sýrem

Čerstvé noky, sýr a špenát je dokonalá kombinace pro rychlý oběd nebo večeři.  

ČÍST

Produkty pro recept:

1010 g
Natural Jihlava Špaldová mouka celozrnná jemně mletá 1 kg
Natural Jihlava Špaldová mouka celozrnná jemně mletá 1 kg

36 Kč

516 g
České Ghíčko Ghí – přepuštěné máslo 340 ml
České Ghíčko Ghí – přepuštěné máslo 340 ml

231 Kč

13 g
Amylon BIO kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g
Amylon BIO kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g

8 Kč

9 g
Amylon Cukr vanilkový 8 g Bio
Amylon Cukr vanilkový 8 g Bio

10 Kč

404 g
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g

56 Kč

400 g
Bio Nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g
Bio Nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení