Pizza Prosciutto

leaf image

Máte chuť na domácí pizzu, ale vyhýbáte se lepku? Právě pro Vás máme jednoduchý a rychlý recept na bezlepkový korpus, který si můžete ozdobit podle své chuti.

Doba přípravy1,25 hodiny
Počet porcí4
Recept Pizza Prosciutto

Ingredience:

125 g bezlepkové směsi Jizerka 

150 g bílého jogurtu
1 bezlepkový prášek do pečiva
1 vejce
špetka soli
krájená rajčata 
oregano 
česnek
šunka, sýr, olivy dle chuti 

Postup:

  1. Všechny ingredience dáme do velké mísy a vymícháme z nich hladné těsto.

  2. Těsto rovnoměrně rozetřeme na pečící papír.
  3. Rajčatovou omáčkou smícháme s utřeným česnekem, solí, pepřem a oreganem.
  4. Těsto potřeme rajčatovou omáčkou a přidáme šunku, sýr, olivy a případně další suroviny dle chuti.
  5. Dáme do trouby na 180 stupňů a pečeme cca. 25 až 30 min, dokud okraje pizzy nezezlátnou.

35
Recept Lahodné domácí müsli
Lahodné domácí müsli

Nejen neodiskutovatelné zdravotní výhody a naprostá kontrola nad obsahem, ale i (s)chuťí strčí do kapsy většinu prodávan..

ČÍST
30 min
Recept Salát z quinnoy
Salát z quinnoy

Výborný salát z bezlepkové quinnoy, která obsahuje velké množství živin a málo kalorií.

ČÍST

Produkty pro recept:

28 g
Sonnentor Koření dobromysl (oregano) 18g Bio
Sonnentor Koření dobromysl (oregano) 18g Bio

53 Kč

12 g
Labeta Bezlepkový Kypřicí prášek do pečiva 12g
Labeta Bezlepkový Kypřicí prášek do pečiva 12g
480 g
Biolinie Bio Rajčata sekaná sterilovaná 400g
Biolinie Bio Rajčata sekaná sterilovaná 400g

39 Kč

1020 g
Jizerka bezlepková směs zelená 1kg
Jizerka bezlepková směs zelená 1kg

115 Kč