Pikantní dip na asijský způsob

leaf image

Zapomeňte na kupované omáčky plné chemie a pusťte se do výroby sami! S naším domácím pikantním dipem budete hvězdou každého grilování.   

Doba přípravy15 minut
Počet porcí4 porce
Recept Pikantní dip na asijský způsob

Ingredience:

2–3 lžičky červené kari pasty
2 lžičky kečupu
200 ml kokosového krému
1 lžička třtinového cukru
¼ lžičky rybí omáčky
šťáva z jedné limetky
chilli paprička

Postup:

  1. Kari pastu, kečup, kokosový krém, cukr, rybí omáčku a limetku dejte do menšího hrnce, přiveďte k varu a pak nechte 5 minut probublávat, aby dip zhoustl.

  2. Přendejte do servírovací misky a posypte nasekanou papričkou. 
  3. Nejlépe dip chutná k hamburgerům nebo karbanátkům z mletého masa.

45 minut
Recept Mandlový beránek
Mandlový beránek

Díky mandlím je tento beránek krásně jemný a rozpadá se na jazyku. Sladkou chuť mu dodává jen čekankový sirup a proto si..

ČÍST
25
Recept Citrónový krém
Citrónový krém

Namazejte si ho na palačinku, ozdobte jím koláč nebo ho mlsejte jen tak lžičkou ze skleničky... Příprava tohoto lahodnéh..

ČÍST

Produkty pro recept:

220 g
Isola Kokosový krém na vaření a pečení 200ml BIO
Isola Kokosový krém na vaření a pečení 200ml BIO
400 g
bio*nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g
bio*nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g
50 g
Sonnentor Koření chilli mleté 40 g BIO
Sonnentor Koření chilli mleté 40 g BIO

76 Kč

830 g
Zwergenwiese Kečup rajčatový 500ml BIO
Zwergenwiese Kečup rajčatový 500ml BIO

115 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení