Pikantní dip na asijský způsob

leaf image

Zapomeňte na kupované omáčky plné chemie a pusťte se do výroby sami! S naším domácím pikantním dipem budete hvězdou každého grilování.   

Doba přípravy15 minut
Počet porcí4 porce
Recept Pikantní dip na asijský způsob

Ingredience:

2–3 lžičky červené kari pasty
2 lžičky kečupu
200 ml kokosového krému
1 lžička třtinového cukru
¼ lžičky rybí omáčky
šťáva z jedné limetky
chilli paprička

Postup:

  1. Kari pastu, kečup, kokosový krém, cukr, rybí omáčku a limetku dejte do menšího hrnce, přiveďte k varu a pak nechte 5 minut probublávat, aby dip zhoustl.

  2. Přendejte do servírovací misky a posypte nasekanou papričkou. 
  3. Nejlépe dip chutná k hamburgerům nebo karbanátkům z mletého masa.

45 minut
Recept Salát z quinoy, opečených rajčat a cizrny
Salát z quinoy, opečených rajčat a cizrny

Quinoa obsahuje všechny základní aminokyseliny. Díky obsahu bílkovin se tak vyrovná masu nebo mléčným výrobkům. Je proto..

ČÍST
30 minut
Recept MAKOVÉ KREKRY
MAKOVÉ KREKRY
ČÍST

Produkty pro recept:

220 g
Isola Kokosový krém na vaření a pečení 200ml BIO
Isola Kokosový krém na vaření a pečení 200ml BIO
400 g
bio*nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g
bio*nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g
50 g
Sonnentor Koření chilli mleté 40 g BIO
Sonnentor Koření chilli mleté 40 g BIO

76 Kč

830 g
Zwergenwiese Kečup rajčatový 500ml BIO
Zwergenwiese Kečup rajčatový 500ml BIO

115 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení