Pikantní dip na asijský způsob

leaf image

Zapomeňte na kupované omáčky plné chemie a pusťte se do výroby sami! S naším domácím pikantním dipem budete hvězdou každého grilování.   

Doba přípravy15 minut
Počet porcí4 porce
Recept Pikantní dip na asijský způsob

Ingredience:

2–3 lžičky červené kari pasty
2 lžičky kečupu
200 ml kokosového krému
1 lžička třtinového cukru
¼ lžičky rybí omáčky
šťáva z jedné limetky
chilli paprička

Postup:

  1. Kari pastu, kečup, kokosový krém, cukr, rybí omáčku a limetku dejte do menšího hrnce, přiveďte k varu a pak nechte 5 minut probublávat, aby dip zhoustl.

  2. Přendejte do servírovací misky a posypte nasekanou papričkou. 
  3. Nejlépe dip chutná k hamburgerům nebo karbanátkům z mletého masa.

90
Recept Koblížky z trouby
Koblížky z trouby

Masopust a koblihy patří odjakživa k sobě. Rádi byste si tuhle tradiční pochoutku dopřáli, ale vyhýbáte se smažení? Upeč..

ČÍST
40 minut
Recept Dýňová polévka s kokosovým mlékem
Dýňová polévka s kokosovým mlékem

Dýňová polévka se stala stálicí našich podzimních kuchyní. Spolehlivě zahřeje, zasytí a dodá vitamíny. Určitě do polévky..

ČÍST

Produkty pro recept:

50 g
Sonnentor Koření chilli mleté 40 g Bio
Sonnentor Koření chilli mleté 40 g Bio

76 Kč

220 g
Isola BIO Kokosový krém na vaření a pečení 200 ml
Isola BIO Kokosový krém na vaření a pečení 200 ml

57 Kč

830 g
Zwergenwiese Kečup rajčatový 500ml Bio
Zwergenwiese Kečup rajčatový 500ml Bio

115 Kč

400 g
Bio Nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g
Bio Nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení