Domácí zapečené müsli

leaf image

Doba přípravy15 minut
Počet porcí2
Recept Domácí zapečené müsli

Ingredience:

1 banán (cca 150g)

30 ml agávového sirupu 
1 lžička kokosového oleje 
mandlové nebo jiné rostlinné mléko
brusinky, borůvky nebo jiné lyofilizované ovoce 
120 g ovesných vloček

Postup:

  1. V misce rozmačkejte vidličkou banán. Přidejte agávový sirup, kokosový olej a ovesné vločky. Míchejte, dokud se nevytvoří tužší (těstovitá) konzistence.

  2. Rozprostřete směs na pečící papír na plechu a pečte přibližně 10 minut při 175°C.
  3. Vyndejte z trouby, nechte vychladnout a rozlámejte na menší kousky.
  4. Dejte cereálie do misky, zalejte mandlovým mlékem.
  5. Zasypejte svým oblíbeným ovocem.

1,5 hod
Recept Buchtičky ze špaldové mouky s vanilkovým krémem
Buchtičky ze špaldové mouky s vanilkovým krémem

Nejoblíbenější jídlo ze školních jídelen tentokrát ve zdravější verzi.

ČÍST
60
Recept Celozrnný rybízový koláč
Celozrnný rybízový koláč

Těžko byste hledali ovoce, které se hodí na koláč více než příjemně nakyslý rybíz. Zpříjemněte si poslední prázdninové d..

ČÍST

Produkty pro recept:

236 g
Biolinie Agávový sirup Bio 236 ml
Biolinie Agávový sirup Bio 236 ml
250 g
PROBIO Ovesné bezlepkové vločky 250g Bio
PROBIO Ovesné bezlepkové vločky 250g Bio
58 g
NATU Lyofilizované borůvky 45g
NATU Lyofilizované borůvky 45g

109 Kč

767 g
Allnature Kokosový olej panenský 500 ml Bio
Allnature Kokosový olej panenský 500 ml Bio

179 Kč

1085 g
Isola BIO Rýžový mandlový nápoj 1 l
Isola BIO Rýžový mandlový nápoj 1 l

83 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení