Domácí zapečené müsli

leaf image

Doba přípravy15 minut
Počet porcí2
Recept Domácí zapečené müsli

Ingredience:

1 banán (cca 150g)

30 ml agávového sirupu 
1 lžička kokosového oleje 
mandlové nebo jiné rostlinné mléko
brusinky, borůvky nebo jiné lyofilizované ovoce 
120 g ovesných vloček

Postup:

  1. V misce rozmačkejte vidličkou banán. Přidejte agávový sirup, kokosový olej a ovesné vločky. Míchejte, dokud se nevytvoří tužší (těstovitá) konzistence.

  2. Rozprostřete směs na pečící papír na plechu a pečte přibližně 10 minut při 175°C.
  3. Vyndejte z trouby, nechte vychladnout a rozlámejte na menší kousky.
  4. Dejte cereálie do misky, zalejte mandlovým mlékem.
  5. Zasypejte svým oblíbeným ovocem.

120 minut
Recept Ječné housky
Ječné housky

Ječná mouka se přidává do těst ke zvýšení jejich vláčnosti, například do sušenek a krekrů. Samostatně ji využijete na př..

ČÍST
60 min
Recept PROBIO recept: Zapečené těstoviny se zelím
PROBIO recept: Zapečené těstoviny se zelím

Možná vám takovéhle těstoviny připravovala kdysi vaše babička. Oblíbená česká klasika, kterou rozhodně neurazíte. 

ČÍST

Produkty pro recept:

236 g
Biolinie Agávový sirup Bio 236 ml
Biolinie Agávový sirup Bio 236 ml
250 g
PROBIO Ovesné bezlepkové vločky 250g Bio
PROBIO Ovesné bezlepkové vločky 250g Bio
767 g
Allnature Kokosový olej panenský 500 ml Bio
Allnature Kokosový olej panenský 500 ml Bio

169 Kč

Akce -7%
1085 g
Isola BIO Rýžový mandlový nápoj 1 l
Isola BIO Rýžový mandlový nápoj 1 l

68 Kč

58 g
NATU Lyofilizované borůvky 45g
NATU Lyofilizované borůvky 45g

119 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení