Domácí zapečené müsli

leaf image

Doba přípravy15 minut
Počet porcí2
Recept Domácí zapečené müsli

Ingredience:

1 banán (cca 150g)

30 ml agávového sirupu 
1 lžička kokosového oleje 
mandlové nebo jiné rostlinné mléko
brusinky, borůvky nebo jiné lyofilizované ovoce 
120 g ovesných vloček

Postup:

  1. V misce rozmačkejte vidličkou banán. Přidejte agávový sirup, kokosový olej a ovesné vločky. Míchejte, dokud se nevytvoří tužší (těstovitá) konzistence.

  2. Rozprostřete směs na pečící papír na plechu a pečte přibližně 10 minut při 175°C.
  3. Vyndejte z trouby, nechte vychladnout a rozlámejte na menší kousky.
  4. Dejte cereálie do misky, zalejte mandlovým mlékem.
  5. Zasypejte svým oblíbeným ovocem.

20
Recept Tarator
Tarator

Tarator je tradiční balkánské jídlo, něco mezi studenou polévkou a salátem, které nejvíce oceníte v horkých letních dnec..

ČÍST
45 minut
Recept Domácí bubble tea
Domácí bubble tea

V nákupních centrech a pouličních stáncích se rádi zchladíme studeným čajem. Je pecka, když v něm jsou kuličky, jejichž ..

ČÍST

Produkty pro recept:

1085 g
Isola BIO Rýžový mandlový nápoj 1 l
Isola BIO Rýžový mandlový nápoj 1 l
236 g
Biolinie Agávový sirup Bio 236 ml
Biolinie Agávový sirup Bio 236 ml
250 g
PROBIO Ovesné bezlepkové vločky 250g Bio
PROBIO Ovesné bezlepkové vločky 250g Bio
767 g
Allnature Kokosový olej panenský 500 ml BIO
Allnature Kokosový olej panenský 500 ml BIO

169 Kč

58 g
NATU Lyofilizované borůvky 45g
NATU Lyofilizované borůvky 45g

125 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení