Složitost receptu
Čas potřebný pro přípravu: 20 min + pečení
porce: 6

Domácí křížaly

Objevte kouzlo domácích křížal, které vás přenesou do dětství a nabídnou zdravou a lahodnou svačinku!


Postup

  1. Omytá a osušená jablka nebo hrušky rozpůlíme, zbavíme stopek, bubáků a odjadřincujeme. Pokrájíme na stroužky bez slupek a naskládáme na plech.
  2. V troubě sušíme při polootevřených dvířkách pár hodin na 70 °C a posléze na 40°C.

Co je Ošatka?

Dobré, zdravé, přírodní

U nás najdete širokou paletu oblíbených a osvědčených značek pod jednou střechou. Více než 100 ověřených dodavatelů.

Doprava zdarma

Objednávku nad 999 Kč vám ZDARMA doručíme do výdejních míst, pro doručení na adresu ZDARMA platí hranice 1499 Kč. Osobní odběr na prodejnách je ZDARMA nad 499 Kč.

Každý měsíc slevové akce

Nepropásněte unikátní cenové trháky u potravin známých BIO značek.