Oblíbené

CELOZRNNÉ PIŠKOTY

leaf image

Upečené piškoty se Vám budou rozplývat na jazyku a budou z talíře rychle "mizet".

Doba přípravy15 min
Počet porcí2-3 porce
Recept CELOZRNNÉ PIŠKOTY

Ingredience:

70 g mouky špaldové celozrnné (jemně mleté)
60 g třtinového cukru
2 vejce

Postup:

  1. Vejce si oddělíme a ušleháme z bílku sníh. Cukr utřeme spolu se žloutkem, potom přidáme ušlehaný sníh a úplně nakonec vmícháme mouku.
  2. Můžeme pomocí zdobítek dát na plech (pečící papír).
  3. Pečeme cca 10-15 minut při 130 st.C.
60 minut
Recept RAJČATOVÁ POLÉVKA
RAJČATOVÁ POLÉVKA
ČÍST
30 minut
Recept Špaldový quiche se sójovým krémem a brokolicí
Špaldový quiche se sójovým krémem a brokolicí

Lehký lahodný quiche z podzimní zeleniny. Jednoduchá příprava, výborná chuť.

ČÍST

Produkty pro recept:

Bio produkty
1000 g
PROBIO Mouka špaldová celozrnná jemně mletá 1kg Bio
PROBIO Mouka špaldová celozrnná jemně mletá 1kg Bio

73 Kč