Bulgurové rizoto se zeleninou

leaf image

Bulgur je předvařená, nalámaná celozrnná pšenice. Je výživnější než klasické těstoviny i rýže a potěší vás příjemnou oříškovou chutí.

Doba přípravy40 minut
Počet porcí4
Recept Bulgurové rizoto se zeleninou

Ingredience:

350 g bulguru

200 g tempehu
200ml smetany Provamel
1 větší mrkev
1 menší brokolice
1 cibule
1 mladá cuketa
1 lžíce biomásla
1 lžička Tandoori Masala
1 lžička sladkého curry
mořská sůl
  

Postup:

  1. Bulgur uvařte podle návodu do měkka.

  2. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky a kostičky, tempeh na kostičky.
  3. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte. Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.
  4. Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.

15
Recept Matcha-banánová zmrzlina
Matcha-banánová zmrzlina

Nejoblíbenější zmrzlina na světě. Tečka.

ČÍST
70 minut
Recept Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy
Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy
ČÍST

Produkty pro recept:

503 g
PROBIO Pšeničný bulgur 500 g
PROBIO Pšeničný bulgur 500 g

49 Kč

42 g
Sonnentor Koření Šántina Tandoori Masala 32 g Bio
Sonnentor Koření Šántina Tandoori Masala 32 g Bio

83 Kč

200 g
Cereus diamantová himálajská mletá sůl 200g
Cereus diamantová himálajská mletá sůl 200g
60 g
Sonnentor Koření curry sladké 50 g Bio
Sonnentor Koření curry sladké 50 g Bio

69 Kč

280 g
SÓJOVÁ smetana bio 250ml Provamel
SÓJOVÁ smetana bio 250ml Provamel

53 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení