Bulgurové rizoto se zeleninou

leaf image

Bulgur je předvařená, nalámaná celozrnná pšenice. Je výživnější než klasické těstoviny i rýže a potěší vás příjemnou oříškovou chutí.

Doba přípravy40 minut
Počet porcí4
Recept Bulgurové rizoto se zeleninou

Ingredience:

350 g bulguru

200 g tempehu
200ml smetany Provamel
1 větší mrkev
1 menší brokolice
1 cibule
1 mladá cuketa
1 lžíce biomásla
1 lžička Tandoori Masala
1 lžička sladkého curry
mořská sůl
  

Postup:

  1. Bulgur uvařte podle návodu do měkka.

  2. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky a kostičky, tempeh na kostičky.
  3. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte. Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.
  4. Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.

15 minut
Recept Masala Chai
Masala Chai

Teplý, kořeněný a velmi sladký mléčný nápoj, hojně rozšířený zejména v Indii, vám v chladných podzimních dnech rozproudí..

ČÍST
10
Recept Ovesná kaše přes noc
Ovesná kaše přes noc

Tahle kaše se nevaří, ale chladí přes noc v lednici. Ráno ji jen vyndáte a a zdravou výživná snídaně či netradiční svači..

ČÍST

Produkty pro recept:

200 g
Cereus diamantová himálajská mletá sůl 200g
Cereus diamantová himálajská mletá sůl 200g
280 g
SÓJOVÁ smetana bio 250ml Provamel
SÓJOVÁ smetana bio 250ml Provamel

49 Kč

503 g
PROBIO Pšeničný bulgur 500g
PROBIO Pšeničný bulgur 500g

49 Kč

60 g
Sonnentor Koření curry sladké 50g Bio
Sonnentor Koření curry sladké 50g Bio

69 Kč

42 g
SONNENTOR koření Šántina Tandoori Masala bio 32g
SONNENTOR koření Šántina Tandoori Masala bio 32g

79 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení