Bulgurové rizoto se zeleninou

leaf image

Bulgur je předvařená, nalámaná celozrnná pšenice. Je výživnější než klasické těstoviny i rýže a potěší vás příjemnou oříškovou chutí.

Doba přípravy40 minut
Počet porcí4
Recept Bulgurové rizoto se zeleninou

Ingredience:

350 g bulguru

200 g tempehu
200ml smetany Provamel
1 větší mrkev
1 menší brokolice
1 cibule
1 mladá cuketa
1 lžíce biomásla
1 lžička Tandoori Masala
1 lžička sladkého curry
mořská sůl
  

Postup:

  1. Bulgur uvařte podle návodu do měkka.

  2. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky a kostičky, tempeh na kostičky.
  3. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte. Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.
  4. Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.

30 minut + pečení
Recept Skořicové muffiny
Skořicové muffiny

Upečte si rychlé a zdravé muffinky, které oceníte nejen ke snídani, ale i když vás "honí mlsná".

ČÍST
30 min
Recept Červená čočka se sušenými rajčaty
Červená čočka se sušenými rajčaty

Červená čočka je bohatým zdrojem železa, selenu, fosforu, zinku, vitaminu B6. Obsahuje vlákninu, která povzbuzuje činnos..

ČÍST

Produkty pro recept:

200 g
Cereus diamantová himálajská mletá sůl 200g
Cereus diamantová himálajská mletá sůl 200g
280 g
Provamel Sójová smetana bio 250 ml
Provamel Sójová smetana bio 250 ml

53 Kč

503 g
PROBIO Pšeničný bulgur 500 g BIO
PROBIO Pšeničný bulgur 500 g BIO

49 Kč

42 g
Sonnentor Koření Šántina Tandoori Masala 32 g BIO
Sonnentor Koření Šántina Tandoori Masala 32 g BIO

89 Kč

60 g
Sonnentor Koření curry sladké 50 g BIO
Sonnentor Koření curry sladké 50 g BIO

76 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení