Oblíbené

Bezlepkový velikonoční beránek

leaf image

Velikonoční svátky jsou nemyslitelné bez tradičního pečeného beránka. Na tomto beránkovi si zaručeně pochutnají i ti, kteří z jakýchkoliv důvodů vyřadili ze své stravy lepek.

Doba přípravy50 minut
Počet porcí8
Recept Bezlepkový velikonoční beránek

Ingredience:

250 g Bezlepková směs na moučníky
60 ml Olej slunečnicový na pečení a smažení
125 ml Mléko
citrónová kůra z jednoho citrónu
1 lžíce třtinového moučkového cukru

Postup:

  1. 1. Smíchejte bezlepkovou směs na moučníky, olej a mléko.
  2. 2. Přidejte nastrouhanou citrónovou kůru.
  3. 3. Směs vlijte do vymazané a vysypané formy. Z tohoto množství ingrediencí upečete středního beránka.
  4. 4. Pečete 35-45 min na 175°C.
  5. 5. Beránka posypte moučkovým cukrem a uvažte mu mašličku.
  6. Recept byl převzat ze stránek probio.cz.
10
Recept Dipy a omáčky
Dipy a omáčky
ČÍST
5 minut + pečení
Recept Mrkvové chipsy
Mrkvové chipsy
ČÍST

Produkty pro recept:

Bez laktózy
Bez lepku
Bio produkty
750 g
Biolinie Olej slunečnicový na pečení a smažení dezodorizovaný 750ml Bio
Biolinie Olej slunečnicový na pečení a smažení dezodorizovaný 750ml Bio

149 Kč

Bio produkty
400 g
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g

56 Kč

Bez laktózy
Bez lepku
Bio produkty
500 g
PROBIO Bezlepková směs na moučníky 500 g Bio
PROBIO Bezlepková směs na moučníky 500 g Bio

79 Kč