Čím si připít?

leaf image

Bývá u nás zvykem loučit se se starým a vítat nový rok přípitkem.

Článek Špalda? Jasně, používám.
Špalda? Jasně, používám.

Pšenice špalda je v poslední době hodně opěvovaná plodina. Je to tradiční odrůda pšenice, která se pěstovala na našem úz..

ČÍST
Článek Nasycený či nenasycený tuk - znáte rozdíl?
Nasycený či nenasycený tuk - znáte rozdíl?

Minulý týden jsme si řekli o důležitosti tuků, o rozdílu mezi tukem a olejem a o způsobech zpracování a dnes se podívám..

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení