Naše webové stránky vyžadují pro svojí správnou činnost cookies. Dalším používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas. Rozumím

Recept: Špaldové pracny

Pracny nejsou pracný! :) Špaldové pracny s lískovými ořechy, kakaem a hřebíčkem nejen chutnají, ale také voní! Špaldové pracny
obtiznostobtiznostobtiznostobtiznostobtiznost
30 minut + pečení

Postup:

1. Smíchejte všechny ingredience a na válu vytvořte těsto. Vzniklé těsto nechte minimálně 2 hodiny odpočinout v lednici.

2. Těsto napěchujte do formiček. Pokud chcete, aby se pracny po pečení lépe vyklopily, vymažte formičky ghím a obalte vnitřek formičky trochou mouky.

3. Pracny pečte v předehřáté troubě na 170 stupňů cca 15 minut.

4. Upečené pracny vyklopte z formiček a skladujte je na chladném místě.

5. Před podáváním můžete jemně posypat moučkovým cukrem.