Naše webové stránky vyžadují pro svojí správnou činnost cookies. Dalším používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas. Rozumím

Recept: Pikantní dip na asijský způsob

Pikantní dip na asijský způsob
2–3 lžičky červené kari pasty
2 lžičky kečupu
200 ml kokosového krému
1 lžička třtinového cukru
¼ lžičky rybí omáčky
šťáva z jedné limetky
chilli paprička
obtiznostobtiznostobtiznostobtiznostobtiznost
15 minut
4 porce

Postup:

1. Kari pastu, kečup, kokosový krém, cukr, rybí omáčku a limetku dejte do menšího hrnce, přiveďte k varu a pak nechte 5 minut probublávat, aby dip zhoustl.

2. Přendejte do servírovací misky a posypte nasekanou papričkou.

3. Nejlépe dip chutná k hamburgerům nebo karbanátkům z mletého masa.