Naše webové stránky vyžadují pro svojí správnou činnost cookies. Dalším používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas. Rozumím

Recept: Špaldové muffiny s čokoládou

Zdravá variace na jeden z nejoblíbenějších moučníků.Špaldové muffiny s čokoládou
140 g špaldové celozrnné mouky jemně mleté PROBIO

140 g pšeničné hladké mouky PROBIO

100 g třtinového přírodního cukru PROBIO

100g čoko kapek Bioharmonie

1 kypřicí prášek Amylon

100g másla

2 vejce

250 ml mléka nebo rostlinného nápoje Isola Bio

3 lžíce kakaa






obtiznostobtiznostobtiznostobtiznostobtiznost
40 minut
12

Postup:

1. Smíchejte nejprve suché suroviny.

2. Rozehřejte si máslo a pak ho spolu s mlékem a vejci smíchejte se suchými surovinami a důkladně promíchejte do hladkého tekutého těsta.

3. Na závěr přisypte čoko kapky.

4. Vyložte si formy na muffiny papírovými košíčky a lžící pomalu plňte.

5. Pečte na 180 °C asi 2 min.