Naše webové stránky vyžadují pro svojí správnou činnost cookies. Dalším používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas. Rozumím

Ovocňák Mošt jablko lesní ovoce 250 ml

  Tento produkt si právě prohlíží 1 zákazník
  Tento produkt si za poslední měsíc koupilo 26 zákazníků
Ovocňák Mošt jablko lesní ovoce 250 ml
Nápoje a kapky
Akce

Kód:
20114467

Výrobce:
TOKO AGRI

Dostupnost:
skladem

Doplněk:
Bezlepkové bez laktózy veganské přirozeně sladké

Dodáme do úterý,
po Praze pondělí.

Ovocňák Mošt jablko a lesní ovoce 250 ml Přírodní šťáva z... více informací »
25 Kč29 Kč

100 ml za 10 kč

Ovocňák Mošt jablko a lesní ovoce 250 ml

Přírodní šťáva z jablka a nezaměnitelné chuti lesního ovoce. Kombinace ovoce, které zaručeně nikdo neodolá. Kromě báječné chuti je v lesním ovoci i spousta velmmi důležitých látek pro lidské tělo. Díky šetrné pasteraci při 82 °C byly zachovány téměř všechny důležité látky.

Co lesní ovoce obsahuje?

Jahody obsahují vitamíny řady A, B, C a E. Nejvýznamnější podíl má ve vitamínech vitamín C, jenž je v jahodách zastoupen v množství srovnatelném s citrusovými plody. Plody jahod mají také velké zastoupení organických kyselin, jako jsou například kyselina jablečná, kyselina citrónová nebo kyselina ellagová, která je známa jako velmi dobrá prevence proti nádorovým chorobám. Z minerálních látek zde najdeme draslík, hořčík, vápník, síru, či atypické stopové prvky jako bor, fluor, kobalt a molybden. Jahody podporují krevní oběh v pohlavních orgánech, působí proti vzniku močových a žlučových kamenů a pomáhají při léčbě chorob srdce.

Maliny obsahují vitamíny řady A, B, C a P. Stejně jako u jahod, mají maliny velmi vysoký obsah vitamínu C, který posiluje imunitní systém a stejně jako vitamín P má velmi silné antioxidační účinky. Maliny mají také ve větším množství zastoupen vitamín A, jenž je klíčový pro zrak a celkové zdraví oka. Zastoupení tříslovin umožňuje odstranění přebytečných tekutin z těla. Díky jejich velmi silných antioxidačních účincích jsou dobrými pomocníky v boji proti všem zánětlivých chorobám. Z minerálních látek jsou zde zastoupeny hlavně vápník a zinek.

Černá jeřabina, známá také jako arónie má vysoký obsah vitamínů A, C, P a v menším množství také vitamín B. Ne nadarmo se říká, že arónie je jeden z největších antioxidantů v ovocné říši. Vitamíny C a P tomuto faktu napomáhají a vysoký obsah vitamínu A chrání oči proti poškození UV zářením. Z řad stopových prvků obsahuje arónie hlavně draslík, hořčík, vápník, železo, zinek, měď, jód a mangan. Vysoký obsah organických kyselin, jako například kyselina jablečná, vinná či jantarová, která se vyskytuje v Krebsově cyklu, jedné z částí chemických reakcí získávající energii. Arónie má příznivý vliv na cévy a srdce, odtraňuje těžké kovy z těla, zmírňuje chudokrevnost a pomáhá funkci štítné žlázy.



Složení:

80 % jablečná šťáva, 6,6 % jahodová šťáva, 6,6 % malinová šťáva, 6,6 % šťáva z černé jeřabiny.



Energetická hodnota (na 100 g)182 kJ
Tuky0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny0,03 g
Sacharidy 9,9 g
z toho cukry 9,32 g
Vláknina0,1 g
Bílkoviny0,81 g
Sůl0,05 g
nahoru