Tradiční velikonoční beránek

leaf image

Doba přípravy15 minut
Počet porcí6 porcí
Recept Tradiční velikonoční beránek

Ingredience:

1 tvaroh
1 hrnek celozrnné hladké mouky
1 hrnek tmavého řepného cukru
14 dkg másla
3-4 vejce
1 prášek do pečiva
2 lžíce pudinkového prášku

Postup:

  1. Vajíčka rozdělíme a ušleháme z bílků sníh. Všechny ostatní suroviny smícháme a na závěr lehce vmícháme sníh. Nalejeme do formy a upečeme.
10
Recept Ovesná kaše přes noc
Ovesná kaše přes noc

Tahle kaše se nevaří, ale chladí přes noc v lednici. Ráno ji jen vyndáte a a zdravou výživná snídaně či netradiční svači..

ČÍST
25
Recept Jednoduchá polévka z bílého chřestu
Jednoduchá polévka z bílého chřestu

Delikátní polévka potěší i náročné strávníky. Zařaďte ji jako předkrm slavnostní večeře nebo si ji udělejte pro radost. ..

ČÍST

Produkty pro recept:

1005 g
VUC Praha Cukr řepný přírodní 1kg
VUC Praha Cukr řepný přírodní 1kg
13 g
Amylon Kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g BIO
Amylon Kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g BIO

9 Kč

153 g
bio*nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150 g
bio*nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150 g

53 Kč

1010 g
PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá 1kg BIO
PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá 1kg BIO

46 Kč

45 g
RAPUNZEL pudinkový prášek vanilkový 40 g BIO
RAPUNZEL pudinkový prášek vanilkový 40 g BIO

33 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení