Výborný salát z bezlepkové quinnoy, která obsahuje velké množství živin a málo kalorií.
30 min
4 porce
Ingredience:
250 g quinoy
250 g cherry rajčátek
svazek máty
2 limetky
4 lžíce olivového oleje
mořská sůl
Postup:
1. Quinou uvařte v osolené vodě (na 1 šálek quinoy 2,5 šálku vody). Po uvaření se quinoa vyznačuje příjemně lehkou, nadýchanou strukturou a lehce oříškovou chutí.
2. Uvařenou quinou smíchejte s přepůlenými rajčátky, na jemno nakrájenou červenou cibulí, posekanou mátou a olivovým olejem.
3. Dochuťte limetkovou šťávou, případně dosolte a salát podávejte vychlazený.
5 minut
Domácí ledový čaj
Připravte si domácí ledový čaj, který obsahuje kvalitní suroviny. S tím z regálu v samoobsluze se nedá srovnávat.
Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.