Pizza Prosciutto

leaf image

Máte chuť na domácí pizzu, ale vyhýbáte se lepku? Právě pro Vás máme jednoduchý a rychlý recept na bezlepkový korpus, který si můžete ozdobit podle své chuti.

Doba přípravy1,25 hodiny
Počet porcí4
Recept Pizza Prosciutto

Ingredience:

125 g bezlepkové směsi Jizerka 

150 g bílého jogurtu
1 bezlepkový prášek do pečiva
1 vejce
špetka soli
krájená rajčata 
oregano 
česnek
šunka, sýr, olivy dle chuti 

Postup:

  1. Všechny ingredience dáme do velké mísy a vymícháme z nich hladné těsto.

  2. Těsto rovnoměrně rozetřeme na pečící papír.
  3. Rajčatovou omáčkou smícháme s utřeným česnekem, solí, pepřem a oreganem.
  4. Těsto potřeme rajčatovou omáčkou a přidáme šunku, sýr, olivy a případně další suroviny dle chuti.
  5. Dáme do trouby na 180 stupňů a pečeme cca. 25 až 30 min, dokud okraje pizzy nezezlátnou.

40 minut
Recept Bulgurové rizoto se zeleninou
Bulgurové rizoto se zeleninou

Bulgur je předvařená, nalámaná celozrnná pšenice. Je výživnější než klasické těstoviny i rýže a potěší vás příjemnou oří..

ČÍST
20 minut
Recept Fazolový mexický hamburger s limetkovým jogurtem
Fazolový mexický hamburger s limetkovým jogurtem
ČÍST

Produkty pro recept:

12 g
Labeta Bezlepkový Kypřicí prášek do pečiva 12g
Labeta Bezlepkový Kypřicí prášek do pečiva 12g
1020 g
Jizerka bezlepková směs zelená 1 kg
Jizerka bezlepková směs zelená 1 kg
480 g
Biolinie Rajčata sekaná sterilovaná 400g BIO
Biolinie Rajčata sekaná sterilovaná 400g BIO
28 g
Sonnentor Koření dobromysl (oregano) 18 g BIO
Sonnentor Koření dobromysl (oregano) 18 g BIO

63 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení