Bulgurové rizoto se zeleninou

leaf image

Bulgur je předvařená, nalámaná celozrnná pšenice. Je výživnější než klasické těstoviny i rýže a potěší vás příjemnou oříškovou chutí.

Doba přípravy40 minut
Počet porcí4
Recept Bulgurové rizoto se zeleninou

Ingredience:

350 g bulguru

200 g tempehu
200ml smetany Provamel
1 větší mrkev
1 menší brokolice
1 cibule
1 mladá cuketa
1 lžíce biomásla
1 lžička Tandoori Masala
1 lžička sladkého curry
mořská sůl
  

Postup:

  1. Bulgur uvařte podle návodu do měkka.

  2. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky a kostičky, tempeh na kostičky.
  3. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte. Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.
  4. Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.

5 minut
Recept Domácí ledový čaj
Domácí ledový čaj

Připravte si domácí ledový čaj, který obsahuje kvalitní suroviny. S tím z regálu v samoobsluze se nedá srovnávat.

ČÍST
30
Recept Cizrna na kari
Cizrna na kari

Cizrna na kari je skvělé vegetariánské jídlo, které určitě zachutná i milovníkům masa. Pár surovin a do půl hodinky máte..

ČÍST

Produkty pro recept:

Akce -19%
280 g
Provamel Sójová smetana bio 250 ml
Provamel Sójová smetana bio 250 ml

43 Kč

200 g
Cereus diamantová himálajská mletá sůl 200g
Cereus diamantová himálajská mletá sůl 200g
42 g
Sonnentor Koření Šántina Tandoori Masala 32 g BIO
Sonnentor Koření Šántina Tandoori Masala 32 g BIO

89 Kč

503 g
PROBIO Pšeničný bulgur 500 g BIO
PROBIO Pšeničný bulgur 500 g BIO

49 Kč

60 g
Sonnentor Koření curry sladké 50 g BIO
Sonnentor Koření curry sladké 50 g BIO

73 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení