Bezlepkový velikonoční beránek

leaf image

Velikonoční svátky jsou nemyslitelné bez tradičního pečeného beránka. Na tomto beránkovi si zaručeně pochutnají i ti, kteří z jakýchkoliv důvodů vyřadili ze své stravy lepek.

Doba přípravy50 minut
Počet porcí8
Recept Bezlepkový velikonoční beránek

Ingredience:

250 g Bezlepková směs na moučníky

60 ml oleje
125 ml mléka
citrónová kůra z jednoho citrónu
1 lžíce třtinového moučkového cukru

Postup:

  1. Smíchejte bezlepkovou směs na moučníky, olej a mléko.

  2. Přidejte nastrouhanou citrónovou kůru. 
  3. Směs vlijte do vymazané a vysypané formy. 
  4. Pečete 35-45 min na 175°C.
  5. Beránka posypte moučkovým cukrem a uvažte mu mašličku.

30 minut
Recept Špaldoto se špenátem a sýrem
Špaldoto se špenátem a sýrem

Omrzely vás klasické těstoviny? Zkuste pro změnu kernotto, které obsahuje spoustu vlákniny a je výborně stravitelné.&nbs..

ČÍST
30 minut
Recept Japonská miso polévka
Japonská miso polévka

Tato polévka je údajně tajemstvím japonské dlouhověkosti. Japonci si ji často dávají i k snídani nebo jako předkrm. Její..

ČÍST

Produkty pro recept:

1020 g
Biolinie Olej slunečnicový na pečení a smažení 750 ml BIO
Biolinie Olej slunečnicový na pečení a smažení 750 ml BIO
404 g
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g BIO
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g BIO

63 Kč

505 g
PROBIO Bezlepková směs na moučníky 500 g BIO
PROBIO Bezlepková směs na moučníky 500 g BIO

89 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení