Avokádové sušenky

leaf image

Doba přípravy25
Počet porcí2 plechy
Recept Avokádové sušenky

Ingredience:

Suroviny (na 2 plechy):
120g kvalitní tmavé čokolády rozpuštěné v 1 lžíci řepkového oleje nebo másla
1 ks avokáda
1/4 šálku másla
1/2 šálku medu
3 vejce
1/4 šálku neslazeného kakaa
3 lžíce jemně namletých mandlí

Postup:

  1. V mixéru rozmixujte avokádo do hladké pasty. Přidejte zbytek ingrediencí a mixujte dohladka, trvá to cca 30 vteřin. Hotové těsto uložte alespoň na 1 hodinu do lednice.
  2. Lžící dejte těsto do cukrářského sáčku a na plech vyložený pečicím papírem udělejte kolečka. (Můžete udělat i menší hromádky pomocí lžičky). Předehřejte troubu na 180 °C a dejte péct na cca 17 minut. Nechte sušenky pět minut vychladnout a pak je přemístěte na chladicí rošt. Skladujte je v lednici.
25 min
Recept Mrkvová pomazánka s tofu
Mrkvová pomazánka s tofu

Chutná pomazánka pro celou rodinu. Výborná namazaná na restovaný chléb.

ČÍST
120 minut
Recept Ječné housky
Ječné housky

Ječná mouka se přidává do těst ke zvýšení jejich vláčnosti, například do sušenek a krekrů. Samostatně ji využijete na př..

ČÍST

Produkty pro recept:

70 g
Lifefood Raw čokoláda z nepraženého kakaa 80% 70 g BIO
Lifefood Raw čokoláda z nepraženého kakaa 80% 70 g BIO
175 g
bio*nebio Kakao prášek 150 g BIO
bio*nebio Kakao prášek 150 g BIO

63 Kč

900 g
Med květový luční 900g Číhala
Med květový luční 900g Číhala
140 g
Van Houten Kakao 125 g
Van Houten Kakao 125 g

73 Kč

675 g
Číhala Med květový luční 500g
Číhala Med květový luční 500g

249 Kč

210 g
Vivani čokoláda na vaření hořká 200g Bio
Vivani čokoláda na vaření hořká 200g Bio

115 Kč

153 g
PROBIO Mandle celé 150 g BIO
PROBIO Mandle celé 150 g BIO

125 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení