Rapunzel Špagety celozrnné 500 g BIO

Rapunzel Špagety celozrnné 500 g BIO

Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení

Tento týden zakoupilo 109 zákazníků

Celozrnné špagety RAPUNZEL z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické těstoviny z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí. A naopak, hutné omáčky s výraznou chutí a barvou, popřípadě se spoustou parmazánu na posypání, zamaskují i před zapřisáhlým odpůrcem zdravé výživy, že právě konzumuje „zrní”! Obecně se chuť celozrnných těstovin výborně doplňuje se sladkou chutí. Doporučujeme vyzkoušet například se sušenou třtinovou šťávou panela, lněným olejem a mletým mákem, sezamem nebo tvarohem.


Sdružení Alce Nero, italský výrobce těstovin značky RAPUNZEL, pěstuje samo veškerou špaldu a převážnou část tvrdé pšenice pro výrobu svých těstovin. Zbytek pšenice je vykupován od biofarmářů z regionů Umbrie, Pulie a Toskánsko a těstoviny tak mají čistě italský původ. Jedinou další ingrediencí základní řady těstovin je pramenitá voda z lesů náhorní plošiny Cesane. Výroba probíhá tradičním způsobem, tj. pomalým sušením více než 8 hodin při nízkých teplotách maximálně do 65 °C. Proto mají tyto těstoviny přirozenou charakteristickou chuť a při vaření do al dente ideální strukturu. Italské těstoviny RAPUNZEL můžeme skutečně doporučit i opravdovým milovníkům tohoto pokrmu.

53 Kč
100 g za 11 Kč

Skladem

O produktu

Celozrnné špagety RAPUNZEL z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické těstoviny z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí. A naopak, hutné omáčky s výraznou chutí a barvou, popřípadě se spoustou parmazánu na posypání, zamaskují i před zapřisáhlým odpůrcem zdravé výživy, že právě konzumuje „zrní”! Obecně se chuť celozrnných těstovin výborně doplňuje se sladkou chutí. Doporučujeme vyzkoušet například se sušenou třtinovou šťávou panela, lněným olejem a mletým mákem, sezamem nebo tvarohem.


Sdružení Alce Nero, italský výrobce těstovin značky RAPUNZEL, pěstuje samo veškerou špaldu a převážnou část tvrdé pšenice pro výrobu svých těstovin. Zbytek pšenice je vykupován od biofarmářů z regionů Umbrie, Pulie a Toskánsko a těstoviny tak mají čistě italský původ. Jedinou další ingrediencí základní řady těstovin je pramenitá voda z lesů náhorní plošiny Cesane. Výroba probíhá tradičním způsobem, tj. pomalým sušením více než 8 hodin při nízkých teplotách maximálně do 65 °C. Proto mají tyto těstoviny přirozenou charakteristickou chuť a při vaření do al dente ideální strukturu. Italské těstoviny RAPUNZEL můžeme skutečně doporučit i opravdovým milovníkům tohoto pokrmu.

Složení

Mletá celá zrna tvrdé pšenice durum z kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek a může obsahovat stopy sóji a hořčice.

Výživové hodnoty

Energetická hodnota (na 100 g)1509 kJ
Tuky2.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny06. g
Sacharidy67 g
z toho cukry3.6 g
Bílkoviny12 g
Sůl0.01 g

Alternativní produkty

152 g
Damodara Jablečná mouka 150 g
Damodara Jablečná mouka 150 g

76 Kč

281 g
Kombe Mandlový krém se ženšenem 140 g
Kombe Mandlový krém se ženšenem 140 g

199 Kč

69 g
Semix Chia kaše s borůvkami a syrovátkou 65 g
Semix Chia kaše s borůvkami a syrovátkou 65 g

16 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení