Požitek z chuti čajů Hannasaki

leaf image

Article

Společnost PHOENIX Division Group s.r.o. na trh již více jak patnáct let přináší opravdový požitek z chuti čajů a čajových směsí, které pečlivě vybírá podle přání svých zákazníků. Základem většiny čajů a směsí je zelený čaj, který je po právu nazýván elixírem zdraví. Podle zásad východních myslitelů, kteří kladli důraz na dobrý zdravotní stav a pozitivní vyzařování jednoty těla a duše, zelený čaj – užívaný vnitřně i zevně – prospívá zdraví a kráse. Neméně významným pro tělo a duši je polofermentovaný zelený čaj, jinak také zvaný pu-erh, červený čaj, který nápojům dodává příjemnou zemitou příchuť.

Ačkoli mají čaje a čajové směsi pozitivní účinky na organismus a pomáhají mu v boji proti civilizačním chorobám a negativním vlivům vnějšího prostředí, podporují metabolismus, koncentraci i kvalitní spánek, nemají žádné vedlejší účinky a nejsou návykové. Čaje jsou dováženy celo listové a teprve těsně před balením jsou drceny, aby se zvýšila jejich vydatnost a účinnost. Sedlinu vzniklou po zalití je po dopití možno zalít ještě jednou. Vznikne tak opět plnohodnotný nápoj jemnější chuti a vůně.

Čaje jsou baleny v ochranné atmosféře, do speciálních trojvrstvových sáčků, které jsou hermeticky uzavřeny. Vnitřní vrstvu tvoří potravinářská folie. Jsou tedy baleny tak, aby byly zachovány všechny jejich pozitivní účinky, a přitom jejich cena nezatíží váš rozpočet. Nabídka je doplněna keramikou s biogenerátory, které příznivě ovlivňují energii nápojů.

Těšíme se na Vaši návštěvu také na našich internetových stránkách www.phoenidivision.cz, kde jsou pro vás kromě nabídky našich výrobků připraveny akce, slevy a soutěže. Děkujeme za vaši přízeň a přejeme hodně příjemných zážitků a zdraví u šálku dobrého čaje.

PHOENIX Division Group s.r.o., Petra Haasová

Článek Chia semínka - bobtnají, Vy hubnete!
Chia semínka - bobtnají, Vy hubnete!

Určitě jste o nich už slyšeli! Nejspíš jste je někdy ochutnali. Pokud ne, je čas to napravit, protože nejen že velmi pro..

ČÍST
Článek Co jíst před a po běhání?
Co jíst před a po běhání?

Chcete pomocí běhání zhubnout, pročistit si venku hlavu nebo jste si dali jako výzvu uběhnout na podzim půlmaraton? Ať u..

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení