Svačinka? Že by raw tyčinka?

leaf image

S raw tyčinkou v batůžku na výlet či v kabelce do kanceláře rozhodně neuděláte chybu. Raw tyčinky jsou složeny pouze z ovoce, ořechů, kakaa, kávy – záleží na kombinaci a příchuti. Nenajdete v nich přidaný tuk ani cukr. A šetrné zpracování za nižší teploty zajistí minimální ztrátu vitamínů a enzymů. Co všechno v raw tyčinkách najdete?

Article

Raw tyčinky jsou plné sušeného ovoce a ořechů, které obsahují vitamíny, antioxidanty, minerály a enzymy v jejich nejčistší přírodní podobě. Veškeré suroviny použité při výrobě jsou samozřejmě nesířené, některé dokonce v bio kvalitě. Co nejčastěji ve složení raw tyčinek potkáte a proč byste si na nich měli pochutnávat?

Datle - poslouží vám jako zdroj energie při psychické i fyzické zátěži, působí příznivě na nervovou soustavu a navzdory své sladkosti vám nezvýší hladinu cukru v krvi
Kokos - působí protizánětlivě, podporuje trávení, upravuje hladinu cukru v krvi, odstraňuje vysoký cholesterol a zabraňuje dokonce řídnutí kostí
Kakao a kakaové boby - zlepšují náladu, působí proti depresím a únavě a zvýší vaši koncentraci
Kešu ořechy - vynikají vysokým obsahem hořčíku, a působí tak proti stresu, svalovým křečím nebo bolestem hlavy
Jablko - obsahuje vlákninu, napomáhá správnému trávení a obsažený pektin na sebe váže toxické látky a odvádí je z těla pryč
Banán - dodají vám tryptofan pro dobrou náladu a sníží krevní tlak
Mandle - obsahují spoustu vápníku a fosforu důležitých pro zdravé kosti i vitamínů E pro krásnou pleť a zdravé tepny
Arašídy - posilují funkci mozku, zlepšují paměť a snižují hladinu cholesterolu
Meruňky - brání vaše tělo proti infekcím, regenerují pokožku, nehty i vlasy, jdou výbornou prevencí nádorových onemocnění a zabraňují stárnutí organismu.

Máte trochu času? Připravte si podle našeho jednoduchého receptu raw brownies. Garantujeme, že tahle svačinka vás nabije energií, dodá živiny a zasytí na dlouhé hodiny!

Článek 5 nejlepších přírodních antibiotik
5 nejlepších přírodních antibiotik

Léčba pomocí antibiotik je bezesporu jedním z největších zázraků moderní medicíny. Než však vyrazíte za lékařem pro rece..

ČÍST
Článek Jak odkyselit organismus?
Jak odkyselit organismus?

Jste dlouhodobě unavení, bez energie, máte trávící problémy? Nebo se vám zhoršila kvality pokožky a vlasů, objevily se e..

ČÍST

Produkty z článku:

53 g
Bombus Raw Energy tyčinka arašídy a datle 50g
Bombus Raw Energy tyčinka arašídy a datle 50g

29 Kč

50 g
Bombus Raw Protein Bar kakao kokos 50 g
Bombus Raw Protein Bar kakao kokos 50 g
25 g
Lifefood Rawsage tyčinka pikantní 25 g Bio
Lifefood Rawsage tyčinka pikantní 25 g Bio
50 g
Bombus Raw Energy tyčinka kešu a datle 50g
Bombus Raw Energy tyčinka kešu a datle 50g
53 g
Bombus Raw Energy tyčinka pomeranč a kakaové boby 50g
Bombus Raw Energy tyčinka pomeranč a kakaové boby 50g

29 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení