Svačinka? Že by raw tyčinka?

leaf image

S raw tyčinkou v batůžku na výlet či v kabelce do kanceláře rozhodně neuděláte chybu. Raw tyčinky jsou složeny pouze z ovoce, ořechů, kakaa, kávy – záleží na kombinaci a příchuti. Nenajdete v nich přidaný tuk ani cukr. A šetrné zpracování za nižší teploty zajistí minimální ztrátu vitamínů a enzymů. Co všechno v raw tyčinkách najdete?

Article

Raw tyčinky jsou plné sušeného ovoce a ořechů, které obsahují vitamíny, antioxidanty, minerály a enzymy v jejich nejčistší přírodní podobě. Veškeré suroviny použité při výrobě jsou samozřejmě nesířené, některé dokonce v bio kvalitě. Co nejčastěji ve složení raw tyčinek potkáte a proč byste si na nich měli pochutnávat?

Datle - poslouží vám jako zdroj energie při psychické i fyzické zátěži, působí příznivě na nervovou soustavu a navzdory své sladkosti vám nezvýší hladinu cukru v krvi
Kokos - působí protizánětlivě, podporuje trávení, upravuje hladinu cukru v krvi, odstraňuje vysoký cholesterol a zabraňuje dokonce řídnutí kostí
Kakao a kakaové boby - zlepšují náladu, působí proti depresím a únavě a zvýší vaši koncentraci
Kešu ořechy - vynikají vysokým obsahem hořčíku, a působí tak proti stresu, svalovým křečím nebo bolestem hlavy
Jablko - obsahuje vlákninu, napomáhá správnému trávení a obsažený pektin na sebe váže toxické látky a odvádí je z těla pryč
Banán - dodají vám tryptofan pro dobrou náladu a sníží krevní tlak
Mandle - obsahují spoustu vápníku a fosforu důležitých pro zdravé kosti i vitamínů E pro krásnou pleť a zdravé tepny
Arašídy - posilují funkci mozku, zlepšují paměť a snižují hladinu cholesterolu
Meruňky - brání vaše tělo proti infekcím, regenerují pokožku, nehty i vlasy, jdou výbornou prevencí nádorových onemocnění a zabraňují stárnutí organismu.

Máte trochu času? Připravte si podle našeho jednoduchého receptu raw brownies. Garantujeme, že tahle svačinka vás nabije energií, dodá živiny a zasytí na dlouhé hodiny!

Článek Matcha tea – zelený zázrak
Matcha tea – zelený zázrak

Nenajdete v dnešní době příliš mnoho věcí, které dokáží sjednotit národ jako Matcha. Přistihnete při jeho konzumaci zást..

ČÍST
Článek Obiloviny v nejlepší kondici
Obiloviny v nejlepší kondici

Obiloviny patří k základům naší stravy, jsou hlavním zdrojem sacharidů a dalších cenných látek. Nutričně nejlepší podobo..

ČÍST

Produkty z článku:

53 g
Bombus Raw Energy tyčinka arašídy a datle 50g
Bombus Raw Energy tyčinka arašídy a datle 50g

29 Kč

50 g
Bombus Raw Protein Bar kakao kokos 50 g
Bombus Raw Protein Bar kakao kokos 50 g
25 g
Lifefood Rawsage tyčinka pikantní 25 g Bio
Lifefood Rawsage tyčinka pikantní 25 g Bio
50 g
Bombus Raw Energy tyčinka kešu a datle 50g
Bombus Raw Energy tyčinka kešu a datle 50g
53 g
Bombus Raw Energy tyčinka pomeranč a kakaové boby 50g
Bombus Raw Energy tyčinka pomeranč a kakaové boby 50g

29 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení