Soutěžte s námi na Facebooku o sušenky MaKe!

leaf image

Tyhle sušenky vás nadchnou - jsou křehké, křupavé, krásně voní a to nejlepší - jsou zdravé a mohou si je dopřát i ti, kteří trpí potravinovou intolerancí na některou složku klasických potravin. Neobsahují totiž lepek, laktózu, sóju, palmový tuk, ztužený tuk, rafinovaný bílý cukr, umělé přísady ani barviva.

MaKe!


Zasoutěžte si s námi na Facebooku o sadu šesti krabiček těchto sušenek.

Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku a stát se fanouškem stránky Ošatka https://www.facebook.com/osatkacz/ zde
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výherci soutěže budou slosováni. Do slosování bude zařazen ten, kdo správně odpoví formou komentáře na položenou otázku do 20.3.2019 23:59. Výhercem se stane jedna osoba, žijící na území České republiky. Výhra bude zaslána na adresu v České republice.
Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. V případě, že dojde ke změnám v podmínkách a pravidlech soutěže, bude toto učiněno písemně ve formě dodatku a zveřejněno v těchto pravidlech. Pořadatel si vyhrazuje právo bez udání důvodů soutěž zkrátit, přerušit nebo zrušit či změnit její pravidla. Pořadatel si rovněž vyhrazuje právo bez udání důvodů vyměnit ceny dle těchto pravidel za jiné ceny, jenž jsou jejich odpovídající náhradou. Pořadatel si vyhrazuje právo rozhodnout všechny otázky týkající se této soutěže podle vlastního uvážení a bez sdělení důvodů. Pořadatel tímto nepřebírá vůči účastníkům soutěže žádné jiné závazky a tito nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany Pořadatele než uvedená v těchto pravidlech.




Článek Naolejuje-li Julie, či nenaolejuje-li Julie?
Naolejuje-li Julie, či nenaolejuje-li Julie?

S jarem přichází i sezona salátů. Kromě zeleniny, ovoce i bylin by měl v každém salátu být malý přídavek oleje či smetan..

ČÍST
Článek Příběh OŠATKY
Příběh OŠATKY

Jaká je historie OŠATKY, jak dlouho již funguje prodejna zdravé výživy a kdo za ní stojí? To vše se dozvíte na následují..

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení