Co možná nevíte o RAW food

leaf image

RAW food, nebo-li syrová strava, je jídlo, které neprošlo tepelnou úpravou a je mnohem zdravější, než jídlo vařené, pečené, nebo smažené, atd… Mezi základní přípravy raw jídel je klíčení, mixování a vysoušení do 42°Celsia. 

Article
 

Jak raw strava působí na člověka? Jelikož raw strava se připravuje ze živých potravin, tak se do organismu se dostává maximum vitamínů a enzymů, které dobře podporují trávení. Lidské tělo se při trávení syrových potravin okamžitě čistí a zkvalitňuje se i složení krve, to se pozitivně projevuje na všech orgánech. 

Dalším dobrým důvodem, proč začít s RAW stravou je ten, že detoxikuje organismus a posiluje imunitu. A to jen díky tomu, že jídla z tepelně neupravených potravin obsahují velmi hodně vitamínů, enzymů, antioxidantů, vlákniny, minerálů a mnoho dalšího. 

Éčka, umělé konzervanty, zvýrazňovače chutí, barev, aroma a náhradní sladidla v RAW food nenajdete! RAW strava je na 100 % přírodní a velmi zdravá. A co naopak v RAW stravě najdete? Enzymy, vlákninu, bílkoviny a mnoho vitamínů.

Pokud se chcete pustit do RAW stravování, musíte vědět že, RAW je jen součást jídelníčku. Doporučené maximum je přibližně okolo 75 %, protože podstatnou část tohoto stravování tvoří jen zelenina a ovoce.

Tento styl stravování je vhodný pro každého člověka a doporučuje se i při různých onemocnění. Začít můžete například s RAW tyčinkami nebo snídaňovými směsmi.

Článek Do léta ve formě
Do léta ve formě

Zatím nesměle, ale přesto nekompromisně se léto blíží a naše hříchy ze zimy už začínají být vidět. Jak rychle zhubnout, ..

ČÍST
Článek Dárkové poukazy OŠATKA.cz
Dárkové poukazy OŠATKA.cz

Bojíte se, že se nestrefíte do vkusu obdarovávaného? Raději se věnujete rodině než stání ve frontách v nákupních centrec..

ČÍST

Produkty z článku:

53 g
Bombus Raw Energy tyčinka pomeranč a kakaové boby 50g
Bombus Raw Energy tyčinka pomeranč a kakaové boby 50g

29 Kč

51 g
Lifefood Lifebar Protein bio tyčinka jahodová 47g
Lifefood Lifebar Protein bio tyčinka jahodová 47g
300 g
Iswari Bio Snídaňová směs acai + banán + jahoda 300g
Iswari Bio Snídaňová směs acai + banán + jahoda 300g
90 g
Lifefood Life Crackers Italské 90g Bio
Lifefood Life Crackers Italské 90g Bio

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení