Prima Spremitura - přírodní péče z Toskánska

leaf image

Když se řekne Prima Spremitura, vybaví se každému, kdo umí italsky, první lisování oleje. Všem, kteří už deset let nakupují přírodní kosmetiku Prima Spremitura, se okamžitě vybaví jejich oblíbený šampon, tělové mléko, sprchový gel, mýdlo nebo třeba krém na ruce a nehty. Přírodní kosmetika s olivovým olejem ze srdce Toskánska, starobylé Florencie.

Article

Každého určitě zajímá, co odlišuje tuto značku od podobných kosmetických výrobků. Je to za studena lisovaný olivový olej v bio kvalitě , s místní ochrannou známkou „I.G.P.“, který je do všech produktů přidáván až na konci výrobního procesu , kdy je hmota vychlazená. Olej si tak zachovává všechny po staletí známé prospěšné vlastnosti, které ho řadí mezi vyhledávané ingredience nejenom v kosmetickém průmyslu.

Je ve všech ohledech prospěšný pro jakýkoliv typ pokožky nebo pro jakýkoliv typ vlasů. Chrání, zvláčňuje, hydratuje, vyživuje. Tělové mléko působí blahodárně na pokožku normální, ale umí si poradit i s pokožkou těla suchou, velmi citlivou a podrážděnou, stejně jako třeba s pokožkou spálenou sluncem. Šampon je skvělý pro jakýkoliv typ vlasů, ale rád se k němu vrací každý, kdo řeší problémy s vlasy suchými nebo lámavými. Po použití sprchového gelu dokonce nemusíte použít jakýkoliv další přípravek pro zvláčnění a promazání. Díky příjemné konzistenci, vůni a šetrnému složení je Prima Spremitura oblíbená také mezi maminkami malých dětí, což my v Ošatce rádi potvrzujeme. Tělové mléko se nám osvědčilo i při péči o atopickou dětskou pokožku.

Prima Spremitura neobsahuje SLS, SLES, parabeny ani silikony. Není dobarvovaná ani parfémovaná. Konzervovaná je esenciálními oleji nejvyšší kvality. Její skrytě luxusní, přírodní vůni, má na svědomí především esenciální olej hřebíčku. Milovníci bylin ovšem ucítí také levanduli, rozmarýnu, mateřídoušku. Hojivý a protizánětlivý efekt má v této kosmetice na starost například arktický lišejník netřeskovec. Kosmetika Prima Spremitura samozřejmě není testovaná na zvířatech. Testovaná je dermatologicky a mikrobiologicky.

Není divu, že tento olivový kosmetický zázrak má po celém světě spoustu příznivců a výrobky nasbíraly už řadu různých ocenění pro nejlepší výrobky. Jsme rádi, že je můžeme nabídnout i vám.

Článek Pečte a soutěžte s Ošatkou
Pečte a soutěžte s Ošatkou

Rádi pečete? Podělíte se s námi recept na váš oblíbený dezert, koláč nebo třeba bábovku? Pošlete nám jej na soutez@osatk..

ČÍST
Článek Rakytník řešetlákový
Rakytník řešetlákový

Rakytník je jedním z nejvyhledávanějších druhů léčivého ovoce. Je velice bohatý na biologicky aktivní látky, které mají ..

ČÍST

Produkty z článku:

595 g
Prima Spremitura Hydratační sprchový gel 500ml
Prima Spremitura Hydratační sprchový gel 500ml

369 Kč

585 g
Prima Spremitura Hydratační tělové mléko 500ml
Prima Spremitura Hydratační tělové mléko 500ml

445 Kč

595 g
Prima Spremitura Šampon 500ml
Prima Spremitura Šampon 500ml

399 Kč

190 g
Prima Spremitura Výživný krém na ruce a nehty 150ml
Prima Spremitura Výživný krém na ruce a nehty 150ml

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení