Pikniková místa, která možná ještě neznáte

leaf image

Krásné počasí svádí k pobytu v přírodě. Co si při některém dalším výletu vzít i jídlo, pití, deku a dopřát si oběd pod širým nebem? Obzvláště s dětmi je to zábavnější než sedět v restauraci! Přinášíme vám tipy na naše oblíbená pikniková místa.

Article

Zámecký park Vlašim
V rozlehlém lesoparku se nachází spousta zajímavých staveb, které určitě stojí za vidění. Udělejte si příjemnou procházku, děti můžou jezdit po upravených cestách na kolech či odrážedlech nebo si projít dětskou naučnou stezku. Příjemně unaveni si pak najděte to nejkrásnější místo, kde rozbalíte vaši deku.

Dendrologická zahrada Průhonice
Na tomto úžasném místě strávíte klidně celý den a nebudete se nudit vy, ani vaše děti. Obzvláště na jaře, kdy všechno kvete. je pobyt na tomto místě balzámem na duši. V zahradě najdete i velké dětské hřiště a kavárnu pro doplnění energie.

Zámecký park Loučeň
Rozlehlý anglický park je unikátní tím, že obsahuje 12 labyrintů a bludišť. Až se vám podaří všechny projít, dejte si za odměnu něco dobrého z vašeho piknikového koše.

Zahrada zámku Liblice
Hledání piknikového místa můžete spojit s procházkou po naučné stezce. Francouzská zahrada nabízí spoustu malebných zákoutí, ve kterých vám budou donesené dobroty chutnat dvojnásob.

Lesopark Štěpánka v Mladé Boleslavi
Rozsáhlý komplex vegetace, dětských hřišť a sportovišť je zbudován podél říčky Klenice. Než ho celý projdete, garantujeme vám, že dostanete pořádný hlad, takže velké zásoby s sebou!

Zámecký park Hrubý Rohozec
Park a nádvoří zámku jsou bez vstupného. V zámecké kavárně si můžete vypůjčit piknikové deky a stolní hry do parku.
Pokud vám zrovna nepřeje počasí, využijte zkrácenou prohlídku "Zámek dětem", která prochází dvěma zámeckými knihovnami, jídelnou, dětskými a hostinskými pokoji.









Článek Zpříjemněte si cestování
Zpříjemněte si cestování

Máme tu pomalu léto a s ním i cestování, které může být někdy hodně náročné. Přinášíme vám vyzkoušené tipy, které vám ce..

ČÍST
Článek Kokos
Kokos

Kokosový ořech je semenatý druh ovoce skládající se ze skořápky, dužiny a kokosové vody, který se cíleně pěstuje déle ne..

ČÍST

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení