Hýčkejte si v létě pleť maskami z domácích surovin

leaf image

Pobyt na sluníčku a koupání v moři či bazénu k létu prostě patří. Jenže tyto příjemné chvíle se bohužel často podepíšou na stavu vaší pleti a vlasů. Dopřejte si proto jednou týdně intenzivní domácí masku a zábal na vlasy a vysušená pleť, nové vrásky ani roztřepené vlasové konečky se vás týkat nebudou!

Article


OLEJOVÁ VÝŽIVNÁ MASKA

* 1 žloutek
* olivový olej
* citron

Jeden žloutek smíchejte se lžičkou lehce zahřátého olivového oleje a přidejte několik kapek citronové šťávy. Naneste na obličej a krk a nechte působit 15 minut. Smyjte důkladně vlažnou vodou.


INTENZIVNÍ HYDRATAČNÍ MASKA

* lžička medu,
* lžička kokosového oleje
* lžička rozmačkaného avokáda

Všechny ingredience smíchejte a naneste na obličej. Masírujte pokožku touto směsí aspoň minutu, aby se dostala co nejhlouběji. Doporučujeme ještě před nanesením masky obličej napařit, aby se otevřely všechny póry a hmota mohla působit i v hlubokých vrstvách kůže.

ZÁBAL Z RICINOVÉHO OLEJE NA ROZTŘEPENÉ VLASOVÉ KONEČKY

Pár kapek ricinového oleje mírně zahřejeme, naneseme do délek vlasů a promasírujeme. Pak zabalíme vlasy do igelitu či potravinové folie a do ručníku, který může být pro lepší působení zahřátý. Necháme působit přibližně 30 minut a potom vlasy řádně umyjeme.

Článek Hubnutí – očista – přísun vitamínů
Hubnutí – očista – přísun vitamínů

Nasadili jste si povánoční dietu či očistu? Ubrali jste v jídle a přidali pohybu? Pak by ve vašem jídelníčku neměla chyb..

ČÍST
Článek Jak to chodí v Ošatce s obaly?
Jak to chodí v Ošatce s obaly?

Často se nás ptáte, jak je to máme s obaly. Posíláme stovky balíků měsíčně a to už je slušná hromada krabic a výplní. A ..

ČÍST

Produkty z článku:

155 g
Saloos Ricinový olej lisovaný za studena 50 ml
Saloos Ricinový olej lisovaný za studena 50 ml
142 g
bio*nebio Parmezánové krekry s extra panenským olivovým olejem 130 g BIO
bio*nebio Parmezánové krekry s extra panenským olivovým olejem 130 g BIO

56 Kč

767 g
Allnature Kokosový olej panenský 500 ml BIO
Allnature Kokosový olej panenský 500 ml BIO

169 Kč

900 g
Med květový luční 900g Číhala
Med květový luční 900g Číhala

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení